De geweldige door fans gemaakte 2D-demo van Metroid Prime is uitgebracht

Nintendo Live

Nintendo heeft begin 2019 een moeilijke beslissing genomen om de ontwikkeling opnieuw te starten Metroid Prime 4 Met hulp van Retro Studios. Sindsdien (en zelfs daarvoor) is er zeer weinig activiteit geweest op het Metroid-front.

Gelukkig werken de enthousiaste fans van Metroid en een groep getalenteerde ontwikkelaars, bekend als “Team SCU”, hard aan een 2D-versie van de GameCube-hit, Metroid Prime​ Hoewel het oorspronkelijk als een grap werd beschouwd, is het eigenlijk waar.

het heet Prime 2D – met het andere deel van de naam verwijderd om voor de hand liggende redenen, en de eerste demo is zojuist gepost.

Hallo allemaal! Het was eindelijk tijd voor onze eerste Prime 2D-demo. Toen we het voor het eerst publiceerden, was dit bericht een April Fools ‘Day-pagina met nepschermafbeeldingen, die het feit maskeerden dat het eigenlijk een echte demo was, maar we kunnen die grap wissen nu 1 april voorbij is.

SCU merkt ook op hoe dit project is “gemaakt door fans met als enig doel plezier te hebben” en zegt “Alle aspecten van deze demo zijn onderhevig aan verandering” en geven niet noodzakelijk de uiteindelijke release weer.

De demo zelf geeft spelers de mogelijkheid om Tallon Overworld te verkennen, inclusief de Temple of Artifact en Chozo Ruins, en bevat een groot aantal vaardigheden en power-ups zoals de Morph Ball. Er is ook een doelstelling van 360 graden, de mogelijkheid om de omgeving te scannen, en het ziet er een beetje extra uit na de aftiteling.

Ben je geïnteresseerd in een 2D Metroid Prime-game? Zoals hoe dit project eruit ziet? Laat het ons hieronder weten.

READ  Mogen we in maart nieuwe shoots hebben?

Written By
More from Lesley Curry

Nvidia’s GeForce Experience optimaliseert nu instellingen voor creatieve apps

Nvidia heeft het Borst De nieuwe functie GeForce Experience helpt gebruikers van...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *