Bigo Live-afleveringen op Video Game Day met speciale evenementen

engelenEn de 8 juli 2021 /PRNewswire/ – Bigo Live, de wereldleider op het gebied van livestreaming en entertainment, verwelkomt Video Game Day en toont enkele van de meest iconische talenten van gaming tijdens een enorm evenement dat vandaag plaatsvindt. Bekende omroepen, waaronder Lasercorn, SuppyColleen en Tray, zullen hun talenten laten zien aan het steeds groter wordende Bigo Live-gamingpubliek.

Door enkele van de grootste games in de games uit te zenden, waaronder “Fortnite”, “NBA2K21” en “Call of Duty”, zullen omroepen het tegen elkaar opnemen om te bepalen wie over de heerschappij zal heersen. Met absolute opschepperij kunnen kijkers actie met een hoog octaangehalte en spannende inhoud verwachten.

“Gaming is een enorm aandachtsgebied voor ons, aangezien de Bigo-gemeenschap erg actief is op dit gebied”, zei hij. James Wang |, Senior Vice-President van Bigo Live. “We hopen dat de evenementen in verband met Videogamesdag meer omroepen zullen inspireren om hun gameplay uit te zenden en kijkers zullen helpen de vaardigheden te waarderen die nodig zijn om veel van de populaire titels van vandaag te spelen.”

Ga voor meer informatie over Bigo Live naar: www.bigo.tv. Bigo Live downloaden op een programma Winkel of Google apps.

Over Peugeot Live

Bigo Live is een van de snelst groeiende live-uitzendgemeenschappen ter wereld waar gebruikers in realtime uitzenden om levensmomenten te delen, hun talenten te laten zien en te communiceren met mensen van over de hele wereld. Bigo Live heeft ongeveer 400 miljoen gebruikers in meer dan 150 landen en is momenteel de marktleider in de live-uitzendindustrie. startte in maart 2016, Bigo Live is eigendom van Bigo Technology, met hoofdkantoor Singapore.

bron BIGO

READ  2021 World College Championships: NC State, Vanderbilt-wedstrijd vertraagd

More from Madison Garrett
Laat de aangepaste Olympische Spelen beginnen
Uitslapers hebben het waarschijnlijk niet live gezien, maar vanaf 6.55 uur ET...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *