Blackwind komt later dit jaar naar Xbox

Blowfish Studios heeft de release aangekondigd van zijn aankomende actieplatformer, Blackwind, op Xbox Series X | S en Xbox One later dit jaar. De game biedt sci-fi hacking en slashing-gevechten tegen een buitenaardse invasie, waarbij je een Battle Frame-mecha-pak moet aantrekken om je mijnkolonie te verdedigen.
Blackwind is een sciencefiction-platformgame van ontwikkelaar Blowfish Studios die spelers meeneemt naar een planeet genaamd Medusa-42, die wordt binnengevallen door een buitenaardse dreiging genaamd Raknos. Je speelt als een ongetrainde tiener die zich in een Battle Frame-robotpak bevindt en het gevecht aangaat met Raknos op een reis over de planeet. Je krijgt hulp van Blackwind, een door AI aangedreven drone – die ook kan worden bestuurd door een tweede speler in lokale coöp.

Je reist naar verschillende plaatsen in Medusa-42 met je AI-metgezel, van woestijnen tot besneeuwde bergen, in een poging de Raknos te verslaan. Je Battle Frame is bewapend met verschillende gevechtsaanvallen, gespreide aanvallen en speciale bewegingen die kunnen worden geüpgraded via drie verschillende voortgangspaden, zodat je je mech-pak in de ultieme doodsmachine kunt veranderen.

Blackwind lanceert Q4 2021 op Xbox Series X | S en Xbox One. Trek je het pak aan en schakel je de Raknos uit? Laten we het weten!

READ  IO Interactive onthult alle nieuwe Hitman 3-locaties
Written By
More from Vanessa Hale
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *