Binary Smoke pc-game aangekondigd

Nieuws

De voorjaarspresentatie van de Epic Games Store leverde heel veel trailers en details op voor de games die in de toekomst vooraan in de digitale computerwinkel zullen verschijnen. Binary Smoke was de eerste die tijdens het evenement werd aangekondigd.

Binary Smoke is een third-person sci-fi-avonturenspel ontwikkeld door Buiten de gamestudio​ De studio is in 2019 opgericht door Mick Bockmiller en Niles Sankey. Het stel ontmoette Bungie tijdens het werken aan de kunst en het ontwerp voor de Halo en Destiny-serie.

Hun kunst- en ontwerpachtergrond wordt duidelijk wanneer we naar de advertentie voor deze game kijken. De achtergronden en personages zien er levendig, kleurrijk en futuristisch uit.

Bij Binary Smoke heeft de wetenschap een doorbraak bereikt die bekend staat als digitale exclusiviteit. Wetenschappers hebben digitale levensvormen gecreëerd met superkrachten die bekend staan ​​als binaries.

Spelers nemen de controle over een malafide duo in de bruisende en lichtgevende gamestad terwijl ze streven naar een verandering in de samenleving door in opstand te komen tegen de heersende klasse.

Je kunt de aankondiging hieronder bekijken voor een kijkje in de mysterieuze wereld van Binary Smoke:

Er is nog geen releasedatum voor de game, maar we zullen ervoor zorgen dat we nieuwe informatie over de game delen zodra deze beschikbaar komt.

READ  Overwatch 2-ontwikkelaars pronken met de ontwerpen van New York, Rome en de nieuwe helden
Written By
More from Max Mcgee

eFootball PES 2021 krijgt Data Pack 2.0

Gratis patch voegt de nieuwste competitie-, club- en spelersgegevens toe aan de...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *