Game Developer – From the Depths of Space to Your PC: The Gunk is vandaag beschikbaar op Steam

De nieuwe promotie benadrukt lof voor de buitenaardse wereld met een veelgeprezen avontuur dat een nieuw platform bereikt.

donderend We zijn verheugd om aan te kondigen dat het ruimteverkenningsavontuur, The Gunk, nieuwe hoogten bereikt aangezien het vandaag op Steam wordt gelanceerd vanaf 17.00 uur CET. Om de lancering te vieren, belicht een nieuwe tribute-trailer de boeiende functies die honderdduizenden gamers hebben beziggehouden.

Spelers kunnen niet alleen genieten van het verkennen van hun favoriete buitenaardse wereld op Steam, maar ze kunnen ook profiteren van de onlangs toegevoegde Picture Mode. Nabewerkingsopties voor foto’s omvatten de mogelijkheid om scherptediepte, belichting, gezichtsveld aan te passen, filters toe te voegen zoals “noir”, “sepia”, “cartoon” en meer. In de modus kun je ook de pose van de hoofdrolspeler Rani aanpassen en zelfs haar gezichtsuitdrukkingen veranderen om persoonlijkheid aan je foto’s toe te voegen en precies de toon van je doelwit af te stemmen op elke opname die je maakt.

De Steam-versie van The Gunk biedt ondersteuning voor enkele van de meest gevraagde talen van de gemeenschap, waaronder Braziliaans Portugees, Japans, Russisch en Vereenvoudigd Chinees, waardoor meer mensen dit boeiende, wereldwijde verhaal kunnen ervaren.

In The Gunk speel je Rani, een half-ruimtereizend duo dat struikelt over een schijnbaar kale planeet gevuld met een vreemde, onontdekte substantie die ze “blauw” noemen. Rani en haar partner Bex vragen zich af of hun dagen van zoeken naar middelen om de eindjes aan elkaar te knopen voorbij zijn met deze ongewone ontdekking. Maar er zijn nog andere gerelateerde vragen die beantwoord moeten worden: wat zijn vlekken precies? Hoe ben ik hier terecht gekomen? Wat voor wereld was er voordat hij arriveerde? En wat gebeurde er met de oude beschaving die alleen ruïnes achterliet?

READ  Dying Light 2 DLC wordt groot en 'onverwacht'

The Gunk legt grote nadruk op verkenning met een wonderbaarlijk diverse buitenaardse wereld om biomen te ontdekken, variërend van rotsachtige canyons tot dichte jungles, diepe ondergrondse grotten (dit is tenslotte het team achter SteamWorld) en een paar verrassingen. Kippenvel maakt al deze gebieden onvruchtbaar, maar als je het opruimt met Rani’s upgradebare krachthandschoen, ontdek je een bloeiend ecosysteem dat lijkt te worden onderdrukt door deze mysterieuze en destructieve soort.

donder spelletjes

Twitter: http://www.twitter.com/thunderfulgames

Facebook: http://www.facebook.com/thunderfulgames

Instagram: http://www.instagram.com/thunderfulgames

Aan donderend

klinkende groep is een groep bedrijven die games ontwikkelt, publiceert en investeert in games en Nintendo-producten, games, game-accessoires en speelgoed distribueert. Thunderful Games, opgericht in 2017, is een van de twee bedrijfssectoren in klinkende groep, de andere is de donderverdeling. Thunderful Games is de afgelopen jaren uitgegroeid, zowel autonoom als door acquisities, tot een wereldwijde organisatie met acht ontwikkelstudio’s en meer dan 300 medewerkers. Naast de bekroonde interne ontwikkelingslijn, publiceert Thunderful Games ook een groot aantal titels van derden en investeert het in gameprojecten van derden.

Mediaverbinding

aanvalsplan namens donderend

Bethany Wright

[email protected]

(c) 2022 e-nieuwsbrief, bron ENP Newswire

Written By
More from Max Mcgee
Yuvraj graaft in Hussain over de NatWest-finale
Voormalig India-batsman Yuvraj Singh rende de geheugensteeg af en herinnerde zich de...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *