BioShock 4, Half-Life remake, Tekken 8 en andere Nvidia pc-games gelekt

Het Call Of Duty 2022-lek betekent dat informatie over andere games, waaronder Kingdom Hearts 4 en GTA: Liberty City Stories, waarschijnlijk ook correct is.

1; Met alles van Horizon Forbidden West tot Bayonetta 3, leek het een grap te zijn die nep was of op de een of andere manier een inside joke bij Nvidia die niet voor het publiek bedoeld was.

Het leek eerst te mooi om waar te zijn toen Dataminer een enorme lijst met onaangekondigde Xbox- en pc-games op GeForce Now vond ̵

Een van de meer obscure verwijzingen naar de naam Call Of Duty is echter volgend jaar al onthuld, en dat maakt het waarschijnlijk dat de rest van de lijst, of in ieder geval het grootste deel van de lijst, ook waar is.

Een andere indicatie dat de lijst nauwkeuriger was dan aanvankelijk werd gedacht, is dat deze een verwijzing bevat naar een nieuw Xbox-project waarvan Windows Central afzonderlijk heeft bevestigd dat het een simulatie-/strategiegame is.

Wat betekent dat er volgend jaar een nieuwe BioShock kan verschijnen, evenals alles van Dragon’s Dogma 2 en Monster Hunter 6 tot de geremasterde versie van GTA: Liberty City Stories en Half-Life 2.

Als het waar is, is de bewering van Nvidia dat de lijst puur “speculatief” is, niet logisch omdat het duidelijk verwijzingen naar grote games bevat, inclusief officiële codenamen die niet eens zijn gepubliceerd, laat staan ​​​​eerder aangekondigd.

De enige game die tot nu toe volledig is afgewezen, is de pc-versie van Halo 5: Guardians, en hoewel Injustice 3 en Bayonetta 3 ook onwaarschijnlijk lijken, is het op dit moment het beste om niets uit te sluiten.

READ  Call of Duty: Warzone's eindeloze gasmaskerbug is verholpen

De lijst is oorspronkelijk samengesteld door ontwikkelaar Ighor July en SteamDB-oprichter Pavel Djundik. De hele lijst is hier beschikbaar. De lijst kan, zoals in het geval van het Call of Duty-lek, aanwijzingen bevatten voor andere games die nog niet geraden zijn. Aan de andere kant zijn er game-inzendingen die hoogst onwaarschijnlijk lijken, zoals Bayonetta 3 op pc, of die ronduit zijn afgewezen door de makers. Aan de andere kant zijn er dingen zoals de Xbox Project Indus-titel, die nog niet eerder zijn genoemd, maar andere bronnen beweren echt te zijn.

Nieuwsoverzicht:

  • BioShock 4, Half-Life remake, Tekken 8 en andere Nvidia pc-games gelekt
  • Bekijk al het nieuws en artikelen van het laatste gamingnieuws en updates.
Disclaimer: als je dit artikel moet bijwerken/wijzigen, bezoek dan ons Helpcentrum. Volg ons voor de laatste updates op NSNSNSGNSNS Nieuws
Written By
More from Max Mcgee
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *