Skybound Games brengt The Big Con naar de Xbox One en Xbox Series X | S en pc deze zomer

Klaar om een ​​poging te wagen om het familiebedrijf te redden? Je zult het absoluut doen wanneer Skybound Games Mighty Yell’s The Big Con introduceert op Xbox One en Xbox Series X | S en pc volgende zomer.

The Big Con, een cross-country crime-avontuur in de jaren negentig, is de eerste game van Mighty Yell, een groep ontwikkelaars met onder meer Jazzpunk, Guacamelee! 2 En de Ranbo Onder hun riem. Komt naar Xbox Series X | S, Xbox One en pc via Steam komende zomer, waarbij het Skybound Games-team helpt om dingen voor elkaar te krijgen.

Een gruizige tieneravonturenspel dat een coming-of-age-verhaal vertelt dat doordrenkt is van humor en nostalgie in de jaren negentig, The Big Con biedt spelers een komisch verhaalavontuur waarin ze beginnen aan een avontuur vol vreemde en prachtige personages. Ze is een ster en concentreert zich op Ali, een malafide tienerkunstenaar die de videotheek van haar moeder op elke mogelijke manier van gewetenloze haaien wil redden.

Dit avontuur met een open einde valt uiteen in pittige puzzels en dialoog, maar de manier waarop spelers het benodigde geld winnen, blijft in hun handen: zakken plukken, sloten plukken, overtuigingsborden, beloningen voor overvallen, stiekem verkleed en zelfs winst oogsten met de nieuwste knuffel dik. Van beeldmateriaal tot schrijven, The Big Con is een leuke en hilarische reis terug in de tijd naar een tijdperk dat verder ligt dan sommigen van ons misschien willen toegeven.

Big Con biedt al het volgende:

  • Een komisch verhalend avonturenspel met open situaties, puzzels en verkenning.
  • Leef de griffioen! Zakkenroller, sluipen, vermomming dragen, iedereen voor de gek houden.
  • Praat op uw manier naar deals en uit de problemen.
  • Ontmoet een vreemde cast van personages uit de jaren 90, trek ze er dan af of help ze (als je daar zin in hebt).
  • Bel naar huis en maak ruzie met je moeder.
READ  Halo TV wordt volgend jaar uitgezonden

Dave Proctor, Game Director bij Mighty Yell: “Het maken van The Big Con was geweldig. Het was echt een geweldige ervaring voor ons team dat terwijl we probeerden onze spelers aan het lachen te maken, ze elkaar net zo aan het lachen maakten. Ik ben echt opgewonden dat meer mensen het spel in handen krijgen; om Journey This te zien, wilde jaren 90-rad die we hebben gemaakt en we hopen onderweg wat plezier (en misschien wat emoties) te hebben. “

Ian Howe, co-CEO, Skybound GamesDe passie en opwinding van Team Mighty Yell komt terug in elk aspect van The Big Con. De game is grappig en vermakelijk en zorgde ervoor dat we bij Skybound deze zomer allemaal de jaren 90 misten! “

Je kunt een verlanglijst voor The Big Con op samenstellen Computer via stoom Nu zul je zien dat het deel uitmaakt van de “officiële selectie” van de Tribeca Games via het Tribeca Film Festival, dat zal worden gehouden van 9-20 juni. Je zult zien dat het volledig is gelanceerd op de Xbox One en Xbox Series X | S en pc volgende zomer.

Written By
More from Max Mcgee

Total War: Warhammer 3 Je ontvangt nog een ‘Early Adopt’-beloning

We stellen ons voor dat je helemaal opgewonden bent door het feit...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *