Black Friday brengt Nintendo Switch-games met een mooie korting

Black Friday brengt Nintendo Switch-games met een mooie korting

Deze week zien we verschillende Black Friday-aanbiedingen bij verschillende webwinkels. Zie het als de verwachting voor de dag zelf. Vandaag zagen we bij Bol.com een ​​leuke actie rond de Nintendo Switch.

De Nintendo Switch is fantastisch als spelcomputer en het spelaanbod is inmiddels divers. Toch heeft de spelcomputer één nadeel: de spellen die Nintendo uitbrengt houden lang de standaard adviesprijs aan. Wat dat betreft is het goed dat er nu een aanbieding is met diverse first party games. Deze kosten afzonderlijk 44,99. Maar als je er drie koopt, verlies je 125 euro. En er zijn echt veel goede spellen, die we graag willen noemen.

Black Friday Nintendo Switch-topper: Mario Kart 8 Deluxe

Dit overzicht trappen we af met Nintendo Switch-games die voorzien zijn van een leuke Black Friday-actie met misschien wel de meest populaire game op het platform. We hebben het natuurlijk over Mario Kart 8 Deluxe. Eigenlijk een essentiële aankoop bij je gameconsole. De game is geweldig in je eentje, waar je online tegen de computer of spelers scheurt. Maar het wordt een echt feest als je het met vrienden of familie op de bank speelt. Ze houden allemaal één Joycon vast in een gedeeld scherm voor vier spelers en bombarderen elkaar tot de finish.

Scoor het hier

Mario Kart 8 Deluxe Nintendo Switch Black Friday
Mario Kart 8 Deluxe (Afbeelding: Nintendo)

Animal Crossing New Horizon

Begin dit jaar maakten we kennis met Animal Crossing New Horizons. De game kwam uit op het moment dat we voor het eerst werden vergrendeld. Mede hierdoor was de game nauwelijks verkrijgbaar. Het is nu op voorraad en het is een van de meest interessante titels voor de Nintendo Switch in dit Black Friday-overzicht. Het is een spel dat je elke dag speelt om wat taken uit te voeren. Zo maak je je dorp elke keer mooier en vul je je museum. De game krijgt regelmatig toffe updates, waardoor je altijd iets hebt om naar uit te kijken.

Scoor het hier

Animal Crossing New Horizons Nintendo Switch Black Friday
Animal Crossing (Afbeelding: Nintendo)

Super Mario 3D All-Stars

Super Mario 3D All-Stars is de meest recente game in dit overzicht. Iets meer dan een maand geleden kwam de game uit ter ere van Mario’s 35e verjaardag. Het is een compilatiepakket van drie klassieke Mario-spellen die eerder zijn uitgebracht op Nintendo 64, GameCube en Wii. De game is tot en met 31 maart in de winkels te koop, waardoor het ook een toekomstig verzamelobject is. De game is leuk voor mensen met nostalgische gevoelens en voor nieuwe gamers die de geschiedenis in willen duiken.

Scoor het hier

Super Mario 3D All-Stars
Super Mario 3D All-Stars (Afbeelding: Nintendo)

Pokémon Sword en Shield

Pokémon verzamelen is al meer dan 20 jaar een plezier om te doen. Vorig jaar brachten Pokémon Sword and Shield de nieuwste game in de serie uit, die dit jaar twee coole uitbreidingen ontving. Het is de eerste keer dat een groot deel van de serie op een gameconsole staat, waardoor het visueel echt geweldig is. Daarnaast is er veel te doen in de game. De game is geweldig op zichzelf, maar uiteindelijk is het ook mogelijk om met andere spelers te vechten en natuurlijk Pokémon te ruilen. Een goede tip voor Black Friday op de Nintendo Switch

Scoor het hier

Nintendo Switch
Pokémon Sword en Shield (Afbeelding: Nintendo)

Nieuwe Super Mario Bros.U Deluxe

De laatste game die we uitgebreid in deze lijst opnemen, is New Super Mario Bros. U Deluxe. Het is een vrolijk platformspel dat je met maximaal vier spelers tegelijk kunt beleven. De chaos is geweldig, maar dat kun je ook voor de lol zeggen. Een typische game die iedereen begrijpt en goed is voor vele uren platformplezier. Zeker nu deze Nintendo Switch-game met de Black Friday-actie voor een geweldige prijs wordt uitgebracht.

Nieuwe Super Mario Bros U Deluxe
Nieuwe Super Mario Bros U Deluxe (Afbeelding: Nintendo)

De andere Black Friday Nintendo Switch-toppers

En dat is niet alles wat Bol.com te bieden heeft. Dit zijn gewoon vijf titels die we onder de aandacht wilden brengen. De andere Nintendo Switch-games die binnen deze Black Friday-actie vallen, vind je hieronder.

Super Mario-feest
Super Mario Odyssey
Luigi’s Mansion 3
Pokémon Let’s Go Pikachu
Donkey Kong Country: Tropical Freeze
Paper Mario: The Origami King
Super Mario Maker 2
Yoshi’s vervaardigde wereld
The Legend of Zelda: Link’s Awakening
Splatoon 2
Mario Tennis Aces
Fire Emblem: Three Houses
Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age – Definitive Edition

Wil je meer lezen over de Nintendo Switch? Bezoek dan hier onze overzichtspagina. En natuurlijk kun je hier terecht voor meer acties rond Black Friday.

Reageer op artikel:

Black Friday brengt Nintendo Switch-games met een mooie korting

READ  Het Red Dead Online-lek kan een grote update voor 2021 onthullen
Written By
More from Aubrey Mason

Far Cry 6 snijdt het favoriete personage van de fan

wanneer Far Cry 6 Later dit jaar uitgebracht op PS4, PS5, Xbox...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *