Black Friday-deals voor pc-gaming

Black Friday-deals voor pc-gaming

De laatste vrijdag van november is eindelijk aangebroken, en daarmee het traditionele spervuur ​​van Black Friday-deals. Natuurlijk is onze eerste en belangrijkste taak op dit moment het onderzoeken van smartphonedeals voor u. Wij hier bij GSMArena zijn echter meestal werkende tech-nerds met brede interesses – geweldige pc-randapparatuur is slechts een voorbeeld.

Aanbiedingen voor gamingtoetsenborden

Laten we zonder verder oponthoud meteen beginnen met een paar deals toetsenbord. Razer introduceert nogal wat van zijn toetsenborden in de Amerikaanse promotie. De Black Widow V3 Mini is een eersteklas sleutelloos toetsenbord met een volume van 65% met RGB-verlichting per toets, een batterijduur tot 200 uur en draadloze HyperSpeed-technologie voor lage latentie. Het kan worden verkregen met lineaire groene of gele mechanische schakelaars.

Dan is er een dossier Razer Huntsman mini – Een keyless bekabeld toetsenbord dat zelfs 60% kleiner is dan een toetsenbord met 10 toetsen met RGB per toets en keuze uit lineaire of eenvoudig te klikken optische schakelaars. Het is goed verdisconteerd tot $ 70 op Amazon US of € 70 op Amazon DE. De laatste deal is een zwart bord met paarse toetsen. Dit is ook een goede plek om erop te wijzen dat de meeste Duitse toetsenbordlijsten, inclusief deze, voor toetsenborden met QWERTZ-indeling zijn.

Vervolgens vonden we een paar interessante Corsair-deals. Daar is de grote jongen Corsair K100 Een toetsenbord van volledige grootte, momenteel te koop in de vorm van een opto-mechanische schakelaar. Het is een bedraad toetsenbord met 44 RGB-zones, multimedia en programmeerbare extra toetsen.

Klassiek en beroemd Corsair K70 Het is ook te koop. Het is weer een bord van volledige grootte met lineaire optomechanische OPX-schakelaars en multimediabediening, plus veel RGB. voor kan zijn $ 120 Of met Duitse lineaire Cherry MX Red schakelaars voor 150 euro.

aanbiedingen voor gamingmuizen

Overzetten naar muizen. De Corsair Scimitar RGB Elite Heeft een goede prijsverlaging $ 50 in de Verenigde Staten en 63 euro In Duitsland. Het is een professionele gamingmuis met twaalf volledig programmeerbare knoppen die aan één kant op een schuifregelaar zijn gemonteerd. Het is geweldig voor MOBA- en MMO-spellen.

De Razer Naga Drievuldigheid Biedt meer flexibiliteit met programmeerbare knoppen. Deze zijn nu op verwisselbare plaatjes gemonteerd, zodat je op elk moment kunt kiezen of je 2, 7 of 12 programmeerbare knoppen op je muis wilt hebben.

De Razer Viper Ultieme Het is een veel eenvoudigere, maar nog steeds draadloze muis met Hyperspeed-technologie, een batterijduur tot 70 uur en 8 programmeerbare knoppen.

De Razer Basilisk V3.0 Het kan bedraad zijn, maar het wordt geleverd met heel veel RGB en in totaal 11 programmeerbare knoppen.

De Razer Orochi V2.0 Technisch gezien is het ook een gamingmuis, maar hij is meer gericht op mobiel gebruik dan wat dan ook. Het is erg licht, biedt een batterijduur tot 950 uur en heeft twee verbindingsmodi voor extra flexibiliteit: Razer HyperSpeed ​​​​of Bluetooth. Het is ook zeer betaalbaar, wordt momenteel verkocht $ 40 in de Verenigde Staten en 38 euro op Amazon DE.

Last but not least is er een betaalbare optie beschikbaar bij Razer DeathAdder V2.0. Het is een moderne bedrade muis met een ergonomisch design en 8 programmeerbare knoppen.

Streaming webcam-deals

Als laatste hebben we een soort Misc-categorie met twee deals webcams. In overeenstemming met het algemene “speelgoed”-thema van het artikel en de producten erin, zijn deze webcams niet zomaar gewone webcams, maar ze zijn van zeer hoge kwaliteit en zeer geschikt voor uitzendingen, als algemeen gebruik.

READ  Samsung onthult nieuwe opvouwbare smartphones, Galaxy Buds 2 en Galaxy Watch 4

Aanbiedingen voor computerrandapparatuur op Black Friday

Daar is de Razer QProdie een groothoeklens heeft met een instelbaar gezichtsveld en een maximale resolutie van 1080p@60fps.

Er is ook een dossier Elgato Facecam. Je hebt misschien gehoord van Elgato vanwege zijn brede productportfolio in de online streaming-niche. Elgato Facecam is hiervoor zeer geschikt in 1080p @ 60fps kwaliteit.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *