Destiny 2 Eliksni Quarter-gebeurtenistheorie duidt op corruptie

a Destiny 2 Eliksni Quarter-evenement De theorie suggereert dat de spin geld verduistert door middel van liefdadigheidsinitiatieven en profiteert van de welwillendheid van de spelers voor persoonlijk gewin.

Hoewel er geen sluitend bewijs lijkt te zijn van een dergelijke verduistering in ruimte spel Tot nu toe suggereert indirect bewijs in combinatie met Spider’s meedogenloze benadering van zakelijke transacties dat de fan-theorie een giller kan zijn.

Bij het bereiken van het voltooiingsdoel van het community-evenement om 400 miljoen schatten te doneren, beginnen fans op te merken dat verbeteringen aan de ixni-buurt dergelijke kosten niet lijken te rechtvaardigen. Het geld hielp het gebied te verbeteren, maar de trappen, planten en kleine renovaties brachten spelers niet met een schat aan verbeteringen ter waarde van 400 miljoen.

De Spider is geen vijand van de Vanguard, hoewel zijn transacties er vaak toe leiden dat hij deals sluit in achterkamertjes en samenwerkt met bekende criminelen. De game beeldt hem af als een meedogenloze zakenman die er geen probleem mee heeft regels te overtreden om persoonlijke doelen te bereiken. Zelfs in het begin lijkt het twijfelachtig of Spider de fondsenwerving zal leiden.

Bijvoorbeeld, aan het begin van het plunderseizoen ontvangt Spider Glimmer van Vanguard om de Guardian te bevoorraden en te bewapenen, maar probeert nog steeds stukken te bemachtigen via “engram roulette”. Deze activiteit dwingt de Guardian om te kiezen uit een van de drie prijzen, en Spider gebruikt een statische stoorzender om ervoor te zorgen dat de Guardian in ieder geval een deel van de tijd een waardeloos stuk uitrusting kiest. Terwijl Guardian-bondgenoot Eliksni Eido uiteindelijk de Spider-Scanner uitschakelt, blijft het duidelijk dat Spider’s bedoelingen niet altijd zuiver zijn.

READ  Guardians of the Galaxy op pc RTX draait op GeForce Now

Bovendien werd het criminele meesterbrein in het verleden bekritiseerd door de broer van Spider vanwege zijn connecties met het menselijk ras. Nu, zelfs in het huidige seizoen, blijft de spin sceptisch over zijn alliantie met de mensen.

Hoewel er geen bewijs is van frauduleuze spidertransacties, blijft verduistering binnen het bereik van de mogelijkheid. Zelfs Redditors stonden achter deze theorie, met een poster die erop wees De gebeurtenis legde de omvang van de corruptie bloot in de laatste stad.

De renovatie-inspanning heeft ook Twitter-berichten en memes geïnspireerd, zoals een van KackhisHD die aangeeft Spider telt zijn verduisterde geld Ergens en een tweet van D1 Alpha Vet die vraagt ​​naar gevangenisstraf.

Verschillende spelers deelden dat ze het community-evenement frustrerend vonden, misschien gedeeltelijk omdat Donatiefonds Al-Aksni-district Exploitatie Waardoor spelers oneindig veel schatten konden doneren aan het Community Fund.

Met de spin die verantwoordelijk was voor de verbeteringen in de buurt van Eliksni, had hij kunnen proberen de donatiepot kwijt te raken. Als de Misraaks er echter achter komen dat Spider dit heeft gedaan, zal Spider zeker uit de Last City worden gezet, wat een serieuze uitdaging zal vormen voor de zwartemarktmagnaat.

Helaas zullen de Guardians moeten wachten tot het is afgelopen Destiny 2 seizoen 2 releasedatum Of misschien zelfs Destiny 2 Lightfall-releasedatum Om te bepalen of de spin tijdens het evenement geld heeft verduisterd. Hoewel hij een belangrijke bondgenoot van de mensen blijkt te zijn, is hij niet zonder fouten en kan zijn hebzucht hem zijn comfortabele plek in de wijk Al-Ixni kosten.

READ  De gratis game van vandaag van Epic is kleine Zelda, kleine Diablo, en het heeft D&D-roots

Written By
More from Max Mcgee
Xbox pc-games in een willekeurige map installeren
Ongeveer een week geleden kondigde Microsoft aan dat het gebruikers in staat...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *