Black Myth: Wukong’s single-shot camera is geïnspireerd door God of War

Als u uw vinger op de aankomende pc-games pulse, heb je waarschijnlijk die trailer voor Black Myth: Wukong gezien, die de afgelopen week behoorlijk wat ophef maakte. Een gameplay-clip van 13 minuten heeft ons een vroege blik gegeven op de aankomende actie-RPG van ontwikkelaar Game Science, en het lijkt erop dat een van de belangrijkste kenmerken – een single-shot-stijlcamera – is geïnspireerd door God of War.

Daniel Ahmad, analist voor videogames in China en Azië, heeft een reeks vertalingen van de belangrijkste punten uit enkele recente interviews (oorspronkelijk in het Mandarijn) met de komende actie-RPG-spellen devs op Twitter. Naast vertalingen dat wat werd getoond in de clip (die je hieronder kunt zien) naar verluidt afspeelbaar was, en dat de clip bedoeld was om de wereld te laten zien waar de ontwikkeling van het project zich momenteel bevindt, merkt Ahmad op dat het idee voor een ‘single-shot camera’ is gemaakt. rechtstreeks uit God of War, een spel [the studio was] geïnspireerd door”.

Hoewel er minder dan een kwartier aan beeldmateriaal in de clip te zien is, kunnen we zien dat de game – die is gebaseerd op het epische Journey to the West-Chinese mythologische verhaal – een doorlopende, rollende single lijkt te hebben. -camera perspectief min of meer overal, met slechts een paar pauzes tijdens cinematica hier en daar.

De actie die we in de clip zien, ontvouwt zich vanuit een derde persoonsperspectief van het perspectief van zijn held, net achter zijn schouder, beginnend met een filmische opname van een bospad, voordat hij een reizend insect volgt en vervolgens zijn held. Rond 10:25 zie je een woeste strijd naadloos overgaan in een filmische film.

READ  LINE Games kondigt nieuwe pc-, console- en mobiele titels aan - The Vanshee, Crystal Hearts 2, UNDECEMBER, Project HOUSEHOLD en Quantum Knights

Het is een stijl die ook een impactvolle functie van 2018 (exclusief PlayStation 4) God van de oorlog, en – althans volgens de Black Myth: Wukong-beelden die tot nu toe zijn getoond – is het gemakkelijk om deze inspiratie in actie te zien.

Het lijkt erop dat de game nog niet in de buurt is van een releasedatum, en volgens enkele meer vertaalde tweets is er nog veel werk aan de winkel, zoals het volledig implementeren van enkele gevechten met grote monsters. gezichtsanimaties en het volledige spelscript.

Zoals gerapporteerd door Eurogamer, mikt de studio zowel op pc- als op consolereleases van de volgende generatie, dus hoewel we God of War niet op ons thuisplatform kunnen spelen, zouden we ons tenminste in Black Myth: Wukong moeten kunnen verdiepen wanneer de lancering rondrent.

Written By
More from Eda Greene

Xbox One-spelers kunnen nu tijdelijk gratis nieuwe games downloaden

Xbox One-gebruikers, of in ieder geval sommigen van hen, kunnen twee nieuwe...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *