Black Survival Xbox-versie onthuld op Tokyo Game Show

in 2021 Spelshow in TokioMicrosoft hield een conferentie gericht op het Xbox-platform. De presentatie toonde titels die later dit jaar naar de console gaan. In een van de meest verrassende ontdekkingen, zal de MOBA BR-game, Eternal Return: Black Survival, binnenkort debuteren op het echte Xbox-platform.

De gratis te spelen titel komt op 19 oktober naar de Microsoft Store, minder dan een maand verwijderd. Xbox Game Pass-gebruikers krijgen ook extra voordelen. De game is gratis op Xbox, net als op pc, dus je hebt geen Game Pass nodig om erin te springen. De onthulling vermeldde niet expliciet hoe de game op console zal spelen, of dat het cross-play-ondersteuning tussen pc en Xbox zal spelen.

Breng MOBA BR naar de console

Eternal Return: Black Survival is een unieke Battle Royale-game. ER: BS as a BR combineert de elementen van survivalgames en combineert ze met MOBA-achtige mechanica. De game, gemaakt door Nimble Neuron en uitgegeven door Kakao Games, werd al in november 2020 uitgebracht. Sindsdien heeft de game wekelijkse updates op pc ontvangen. ER: BS heeft sindsdien een aantal verbeteringen aan de kwaliteit van leven aangebracht en nieuwe personages uitgebracht, en het zal interessant zijn om te zien of deze in de Xbox-versie zitten.

De onthulling bevatte ook een gameplay-trailer die binnenkort twee nieuwe personages in de game plaagde. De drie nieuwe personages die mensen aan het lachen maakten, zijn hacker GB, honkbalspeler Rosalio en modeontwerper May. Ondanks de ergernis hebben we nog geen gameplay gezien met de nieuwe personages. De gameplay in de trailer was slechts screenshots van de pc-versie, er werd niets nieuws getoond.

READ  Kies er een: welke van deze Xbox Elder Scrolls-games is jouw favoriet? - Voorzien zijn van

Manusje van alles bij Nimble Neuron-ontwikkelaar Travis “Aesop” Walton zei dat de beslissing om de game op console te brengen “maanden geleden” was genomen. Hij merkte ook op dat dit het echte einde van Early Access kan betekenen. ER: BS zou in de eerste twee maanden van 2022 uit Early Access komen. Aesop verwachtte dat de officiĆ«le release zou plaatsvinden zodra elk personage was overgedragen van Immortal Soul, maar de dingen zijn mogelijk veranderd.

Seizoen 3 van Eternal Return: Black Survival eindigt eind oktober, een week na de lancering van Xbox. Seizoen 4 begint dan op 11 november, waardoor Xbox-gebruikers twee weken de tijd hebben om de game te leren kennen.

Aesop zei ook dat er de komende dagen meer nieuws zal worden onthuld.

Written By
More from Vanessa Hale
Poolplatform #SinucaAttack neemt een kans op Series X | S, Xbox One, PS4 en Switch
Als je een fan bent van biljart (of biljart), moet je waarschijnlijk...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *