Scarlet Nexus wordt vandaag lid van Xbox Game Pass – Destructoid

Apocalypse Nu (of vanmiddag)

Als onderdeel van de uitzending van de Tokyo Game Show heeft Xbox aangekondigd dat Bandai Namco’s Scarlet Nexus Je wordt vandaag lid van de Xbox Game Pass-abonnementsservice. Bovendien is onthuld dat er momenteel een nieuwe DLC in de maak is voor de RPG.

Gelanceerd in juni van dit jaar op PlayStation-, pc- en Xbox-platforms, Scarlet Nexus Het is het verhaal van een toekomst die wordt belegerd door een angstaanjagende buitenaardse kracht die simpelweg bekend staat als The Others. Terwijl ze de aarde aanvallen met de wens om letterlijk de hersenen van de mensheid op te eten, moeten deze waardeloze, kruipende monsters naar de huid worden gestuurd door de laatste hoop van de mensheid: OSF – een zwerm gezegende/verdomde jonge huursoldaten met ongelooflijke paranormale gaven. Scarlet Nexus Ze combineert melodramatische verhalen met uitdagende actie om een ​​boeiende ervaring boordevol anime te creëren, een ervaring die critici en fans over de hele wereld heeft geboeid.

Specifieke details met betrekking tot de aankomende DLC zijn niet bekendgemaakt, hoewel Bandai Namco eerder heeft aangegeven dat te willen doen. Scarlet Nexus Vanaf nu een master IP-adres, nadat er al een bestand is toegewezen Animatie geproduceerd door Sunrise, En Geëlektrificeerde muurschildering in Londen, (via Collectieve Kunst einde van de lijn), tijdens de eerste releaseperiode van het spel. We zullen je een goed woordje doen als er meer informatie over de nieuwe DLC beschikbaar komt.

Scarlet Nexus Xbox Game Pass komt vandaag. Je kunt de recensie van Eric van Allen bekijken Hier.

Chris Moyes

Senior Editor – Chris speelt al videogames sinds de jaren 80. Mr. Saturday Night Peace Ex. Cum laude afgestudeerd aan Galaxy High.

READ  Alles wat je moet weten over een visachtige wierookdag
Written By
More from Lesley Curry
Het nieuwste voertuig uit BMW’s M-divisie is deze raceklare motorfiets van $ 40.000
Beeld: BMW motorfiets Interessant is dat BMW’s Motorrad-divisie al langer bestaat dan...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *