blauw verschuiven naar hoofdstuk 2

Black Mesa is een geweldige en zeer lange game vanaf de eerste halfwaardetijd, het enige probleem is dat het de uitstekende uitbreidingen van Gearbox mist. Het goede nieuws is dat het mod-team van HECU Collective eraan werkt om Blue Shift naar Black Mesa te brengen – en Chapter 2 is zojuist uitgebracht.

Black Mesa: Blue Shift begon met de ontwikkeling na het uitbrengen van een vergelijkbare mod in 2015, en ontving net de eerste release in maart van dit jaar – bestaande uit het eerste hoofdstuk van Blue Shift, dat eigenlijk slechts een introductie is in de Tram-stijl. Hoofdstuk 2: Insecurities voegt geen gevechten toe, maar stelt spelers in staat om de Black Mesa te verkennen en verschillende castleden te ontmoeten, waaronder het uiterlijk van G-Man en Gordon Freeman zelf.

Iedereen die geïnteresseerd is, kan de mod downloaden Rechtstreeks van ModDB van de deur stoom workshop. Het is natuurlijk gratis, hoewel je eerst een exemplaar van Black Mesa nodig hebt. De update bevat, samen met Hoofdstuk 2, een hele reeks fixes en verbeteringen voor Hoofdstuk 1: Living Spaces die zijn uitgebracht, waaronder het verlengen van het einde van de release met “een paar minuten”.

Het team lijkt het meeste van het originele spelgeluid te hebben behouden, hoewel sommige belangrijke onderdelen zijn hernoemd – met name de geweldige keeper Otis en “volledig eenBelangrijk Scientist.” Ze hebben een componist die aan een nieuwe soundtrack werkt, maar ze hebben er ook een nieuwe soundtrack voor uitgebracht.

Er zijn in totaal acht hoofdstukken in Half-Life: Blue Shift, dus met hoofdstukken één en twee die in slechts een paar maanden zijn voltooid, betekent dit dat ze allemaal volgend jaar klaar moeten zijn, toch? Misschien, maar hoewel Blue Shift ongetwijfeld veel kleiner is dan Half-Life of zelfs de Gearbox-uitbreiding die wordt geassocieerd met de tegenkracht, zijn de eerste twee niveaus voornamelijk interactieve scènes – het echte spel begint met hoofdstuk 3: Duty Calls.

READ  Gebrek aan kennis van Kubernetes is een groot obstakel

Hopelijk duurt het sowieso niet zo lang als Black Mesa, die de ontwikkelingsperiode van Duke Nukem Forever twee jaar overspande voordat het eindelijk werd uitgebracht.

{“Schema: {“Pagina: {“Inhoud:{“Titel:”Have-Life Black Mesa: Modificatie van Blue Shift Hits Hoofdstuk 2″;”Type:”Nieuws”; mesa “}, “gebruiker”: { “loginstatus”: false}, “game”: { “publisher”: “Crowbar Collective”, “type”: “Early Access”, “title”: “Black Mesa”, “species ” “:[“Early Access”,”Indie”,”FPS”]}}}}

More from Madison Garrett

De slechtste Nintendo Switch-iconen volgens fans

Nintendo Switch-pictogrammen zijn een groot probleem: fans lobbyen niet alleen voor slechte...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *