Bless Unleashed PC werd 1 miljoen keer gedownload in de eerste 2 weken

Nieuws

De heruitgave van Bless Unleashed voor pc is erg populair gebleken. Uitgever Neowiz en ontwikkelaar Round8 Studio hebben vandaag aangekondigd dat in minder dan twee weken sinds de lancering de gratis te spelen MMORPG al een miljoen keer is gedownload. Op Steam heeft de game regelmatig meer dan 75.000 gelijktijdige spelers gezien, waardoor het een van de meest gespeelde clientgames is.

Voor degenen die niet op de hoogte zijn, Bless Unleashed is een actie-MMORPG die zich afspeelt in een uitgestrekte fantasie open wereld gebouwd in Unreal Engine 4. Het werd oorspronkelijk gelanceerd als “Bless Online” voordat het werd gesloopt en opnieuw werd opgestart als Bless Unleashed. De remake is sindsdien vorig jaar uitgebracht op Xbox One en PS4, maar de pc-poort zit al lang in de pijplijn en het is nu duidelijk dat deze zeer goed wordt ontvangen door zijn gamer.

De game biedt diepgaande combo-gestuurde gevechtsmechanica en speleraanpassingen, samen met co-op (speler versus vijand) en competitieve (speler versus speler) multiplayer-modi.

Om de pc-lancering te vieren, heeft Round8 Studio een speciaal “Welcome Ticket Event” voorbereid, dat spelers de kans biedt om een ​​groot aantal geweldige in-game beloningen in te wisselen. Het evenement loopt tot 25 augustus; Alle details zijn te vinden in het spel Steam .pagina.

Bekijk de Bless Unleashed pc-lanceringsdemo hieronder voor een glimp van de actie.

READ  Wekelijkse banen voor mobiele games: Stillfront neemt Nanobit | over Pocket Gamer.biz

Written By
More from Eda Greene

SBI Pharmacist Admit Card 2021 Out @ sbi.co.in, downloadlink is hier

De State Bank of India (SBI) heeft de toelatingskaart afgegeven voor de...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *