De Tottenham-speler bereidt zich voor op de wedstrijd onder-23 van vanavond na terugkeer van een blessure – Tottenham Web

Foto: snapshotspurs

Tottenham Hotspur aangekondigd Dat Ryan Sessegnon vanavond zal deelnemen aan de Under-23-wedstrijd van de club, nadat hij is teruggekeerd van een blessure.

De jeugdploeg van Tottenham staat dit seizoen om 19:00 uur opgesteld in het Lamex Stadium in Stevenage voor de openingswedstrijd van de Premier League 2.

Dit komt nadat het grote team van Tottenham gisteren Man City versloeg in Noord-Londen en de eerste drie punten van het seizoen behaalde.

Hoewel de Spurs niet hebben onthuld of ze in de gevangenis zullen zitten om te beginnen, heeft de club onthuld dat ze bij de wedstrijd zullen worden betrokken omdat ze over een paar minuten willen doorgaan.

Sessegnon keert de vorige keer terug van een seizoenslange huurperiode bij Hoffenheim en hoopt dit jaar op kansen onder een nieuwe coach bij Nuno Espirito Santo.

Spurs-mening op internet:

Nu de Spurs op dit moment schijnbaar een schokkerige verdedigende quadruple spelen met een linksback, zal Ryan Sessegnon de perfecte back-up zijn voor Sergio Reguilon. Ik hoop hem zo snel mogelijk weer op het veld te zien, want ik weet zeker dat hij nog steeds een mooie toekomst heeft.

Heb je iets te vertellen over dit artikel?

More from Madison Garrett

Tip: PlayStation Plus-games vanaf februari 2021 zijn nu beschikbaar!

Update – PlayStation Plus-games van februari 2021 zijn nu beschikbaar Gratis PlayStation...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *