Blijf vechten terwijl Blaster Master Zero 2 de Xbox bereikt

Slechts een paar weken geleden hadden wij Xbox-gamers de kans Mutant uitschot een lesje leren in Blaster Master Zero. Nu wacht er echter nog een avontuur in Blaster Master Zero 2.

Xbox Series X-titel | S Geoptimaliseerd dat ook op Xbox One kan worden gespeeld, Blaster Master Zero 2 is het langverwachte (nou ja, even wachten als je een Xbox bent) vervolg op de originele game waarin we de kans krijgen om Jason, Eve en Fred te vergezellen op een intergalactische reis door een of andere explosieve waanzin.

De Blaster Master Zero 2 kost £ 8,99 en fungeert als een side-scrolling/top-down hybride behuizing waarin je wordt belast met het vernietigen van alles wat beweegt. Het volgt het “nog onvertelde” verhaal van Jason en Eva terwijl ze zich opnieuw in de diepte wagen in hun gloednieuwe gevechtstank – GAIA-SOPHIA.

Het team sprong aan boord van deze tank om te proberen de aarde te verlaten en naar Sophia te reizen om een ​​remedie te vinden voor een infectie die haar lichaam begint te bederven. En ja, we weten wat je denkt, maar deze gekte lijkt een klassieker te zijn van Blaster Master Zero.

Met nieuwe vaardigheden die naar voren komen, nieuwe piloten en extra ondersteunende bots die beschikbaar zijn om te helpen bij de huidige missie, als je genoten hebt van wat er gebeurde in de originele Blaster Master Zero en je zin had om jezelf opnieuw in het intergalactische ruimteoorlogsverhaal te begeven, koop dan een Blaster Master Zero 2 lijkt een goed idee Xbox One of Xbox Series X | S is een no-brainer.

READ  Aankomende releases, gratis downloadbare content, in-game evenementen en meer

Je vindt het vanaf Xbox-winkel Direct. Laat het ons weten als je het een kans geeft en we zullen hetzelfde doen met de beoordeling zodra we hebben getraind.

Spelbeschrijving:

Ga met Jason, Eve en Fred mee op een intergalactische reis! De side-scrolling/top-down hybride avonturentitel “Blaster Master Zero” keert terug met een langverwacht vervolg!

Written By
More from Vanessa Hale

Halo: MCC Senior Producer onthult meer over de update van de volgende generatie

Eerder in oktober bevestigden Microsoft en 343 de next-gen-versie van Halo: The...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *