NBA Finals 2021 – Milwaukee Bucks kreeg de ‘Khris Middleton-game’ toen ze die het meest nodig hadden

Milwaukee – Wanneer zullen we een bestand zien? Chris Middleton Spel?

Van het Deer District tot de bluf van Lake Michigan, dit is een voortdurende vraag in de stad sinds de Bucks terugkeerden naar Milwaukee met een 2-0 overwinning op de Phoenix Suns in de NBA Finals van 2021. Giannis Antikonmo Hij zal het in verf zetten, en de verdediging kan worden gerekend om het leven van de Suns’ aanval in de helft moeilijk te maken.

Maar het maakt niet uit hoeveel geld dollars de grond kunnen bedekken ter verdediging, de rand beschermen of een pittige lift krijgen van PJ Tucker, een Bobby Portez of een Pat ConnaughtonDe winstmarge van de Bucks in de afgelopen seizoenen was vaak Middleton. De Bucks is een tweevoudig MVP bij Antetokounmpo, maar in een tractor pull zoals dat gebeurde op het Fiserv Forum in Game 4, is het schot van Middleton op de halve baan essentieel voor de formule en identiteit van Bucks.

Middleton gaf woensdagavond niet zijn beste optreden, maar het was de beroemdste uit zijn carrière – inderdaad een wedstrijd in Middleton. Hij scoorde 40 punten, waarvan 14 in het vierde kwartaal, met 10 punten in de laatste 2:07 van de Bucks’ 109-103 overwinning om de stand op 2-2 te zetten.

“Khress is niet bang, en heeft hij ook nooit”, zegt Bucks’ point guard Jrue vakantie Hij zei. “Omdat hij een van de jongens was die hem in mijn carrière heeft bewaakt, wetende wat hij heeft gedaan, grote slagen maken en grote spelen maken, is hij nooit bang geweest voor het moment. Dus hem in die positie plaatsen is een beetje perfect.”

READ  Wanneer worden de PS5 en Xbox aangevuld? Best Buy heeft mogelijk een voorraad op vrijdag - hier is hoe u deze kunt krijgen

De taakverdeling in Milwaukee tussen twee van de meest productieve spelers van de Bucks past niet helemaal in de traditionele hiërarchie van de competitie. Antetokounmpo is een New School-speler wiens fysieke vaardigheden de brandstof zijn voor bijna alles wat de Bucks offensief en verdedigend doen. Middleton biedt daarentegen een praktisch retro-spel in de moderne NBA. Hij gedijt goed in het middengebied en creëert kansen uit het niets met het ritme van dribbelen.

Middletons vermogen om een ​​consistente verdediging te creëren wanneer de versnellingen haperen in de laatste minuten van cruciale wedstrijden betekent dat hij het is, en niet Antetokounmpo, die vaak de besturing in handen heeft. Dit was het geval in Game 4, een moeilijke relatie waarin alleen Phoenix-bewakers waren Devin Booker Onder de sterren van het onderscheidende spel kan elke offensieve stroom worden vastgesteld. De Bucks slaagden er niet in consistente kansen te vinden voor Antitokonmo om aan te vallen, terwijl Holliday worstelde met zijn schot van afstand en over de rand. Middleton probeerde in de eerste drie kwartalen nogal wat schoten, maar schoot nooit beter dan 50% van het veld op elk moment van de nacht.

Een gespannen vierde kwart voor de Bucks smeekte om het schot van Middleton te creëren. Na een fout van Tucker in de poging van 3 punten Jay Crowder Wat resulteerde in drie vrije worpen en een voorsprong van vijf punten voor Phoenix, iets meer dan zes minuten geleden, maakte Middleton gebruik van die creativiteit en nam de rol van Bucks vertrouweling op zich. Keer op keer krijgt hij leveringen van Antetokounmpo en vindt hij zijn weg naar de mand of naar een laag ruimte om een ​​van zijn gepatenteerde vervaagde truien te lanceren.

READ  Western Kentucky vs Rice - spelvoorbeeld - 12 februari 2021

“Dat is wat hij de hele tijd doet”, zei Antetokonmo. “We willen dat hij de bal heeft. We willen dat hij de beslisser is. We weten dat hij grote slagen gaat maken, en vanavond was hij geweldig.”

In de laatste 30 seconden van de wedstrijd boekte Middleton een solide Bucks-overwinning met een solide afwerking tegen Booker in de tweede helft, en verzamelde vervolgens de punten 37-40 op een paar vrije worpen, terwijl de Bucks de reeks gelijk maakten.

“Eind vorig kwartaal hadden we groepen die me toegang gaven tot mijn sites”, zei Middleton. “Toen moest ik gewoon de lezing doen – of ik zou schieten, of ik een open man zou vinden, Giannis op een rol. Op dat moment lees ik alleen de verdediging. Gelukkig heb ik gelukkig wat schoten gemaakt.”

Een tweede ronde draft pick die in feite een inworp was voor Milwaukee in een deal voor Brandon Knight in 2013 na een onvergetelijk rookie-seizoen bij de Detroit Pistons, Middleton behield een nederigheid die zijn concurrentievoordeel verloochende. Terwijl de Bucks tijdens hun eerste seizoen in Milwaukee uitgroeiden van een team met 15 overwinningen tot een kanshebber, stelde Middleton stilletjes een reeks opvallende keuzes en koppelingsprestaties samen, waarvan de meest veelzeggende woensdagavond was.

Hij was net zo dominant als Middleton in de tweede helft van het vierde kwart, en het meest dramatische spel van de avond was in handen van Antetokounmpo. Terwijl de Bucks zich vastklampten aan de voorkant van 101-99 en Antetokounmpo voor hem bij de elleboog, kruiste een briljante booker lob naar het centrum van de zon Dender Eaton die een smal steegje in leek te gaan. In een onverklaarbare daad van lichaamscontrole dwarrelde Antetokounmpo rond en ontmoette toen Ayton op de rand van wat een van de meest iconische blokken in de geschiedenis van de NBA Finals zou worden, die zelfs Antetokounmpo met moeite kon beschrijven.

‘Ik dacht dat ik zou verdrinken, om eerlijk te zijn,’ zei Antetokounmo. “Ik voelde [Ayton] Ik rolde naar de richel achter me, dus ik wist dat de enige kans om te stoppen was om naar de richel te springen en te proberen die hoek te bedekken totdat hij scoorde.”

Middleton beschreef het spel als een “fantastisch moment” toen een fatale defensieve blunder veranderde in een historische slag dankzij de goede genade van de NBA-legende. Het is enigszins passend dat zelfs te midden van zijn 40-punts productie, de enorme bijdragen van Middleton aan Game 4 met iets minder schittering zullen worden gedateerd.

De serie keert nu terug naar Phoenix, waar de Bucks minstens één wedstrijd moeten winnen – bij voorkeur voor hen Game 5 op zaterdag (21.00 uur ET op ABC).

“Wat we hier ook doen, we moeten een manier vinden om het daar te doen”, zei Middleton.

More from Madison Garrett

Escape from Tarkovs nieuwe kaart ziet er fantastisch uit en zal mijn pc zeker doen smelten

We hebben allemaal een beledigende relatie gehad met een game, toch? Voor...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *