Blizzard Arcade Classics is vanaf vandaag beschikbaar voor pc, PS4, Switch en Xbox One

Drie van de vroege games van Blizzard Entertainment – De verloren VikingenEn de Blackthorne, En de Rock and Roll Racing – Het wordt vandaag opnieuw uitgebracht op consoles en computers. De Blizzard Arcade Collection zal vrijdag verschijnen op Nintendo Switch, PlayStation 4, Windows PC en Xbox One, maakte Blizzard bekend tijdens de openingsceremonie van BlizzConline. (De PS4- en Xbox One-versies kunnen worden afgespeeld op respectievelijk PlayStation 5 en Xbox Series X, dankzij achterwaartse compatibiliteit.)

De Blizzard Arcade Collection kost $ 19,99 – het staat ook vermeld als onderdeel van Blizzard’s Celebration Collection. Op pc en de Blizzard 30-Year Celebration Collection op console – bevat de originelen en definitieve releases voor elke game. Verbeteringen zijn onder meer speciale toetstoewijzingen en de optie om tot 10 seconden gameplay terug te spoelen.

De originele versies van De verloren Vikingen En de Blackthorne Het bevat een functie die bekend staat als Watch-modus, waarmee spelers een volledig overzicht van die games kunnen bekijken en op elk moment kunnen springen om de actie te besturen. Alle titels (behalve de definitieve versie van Rock and Roll RacingHiermee kunnen spelers hun voortgang op elk moment opslaan.

De Blizzard Arcade-collectie bevat ook een digitaal museum met aanvullend materiaal, waaronder gamekunst, interviews en ongebruikte inhoud.

Blizzard heeft de originele versies van De verloren VikingenEn de Blackthorne, En de Rock and Roll Racing Via Battle.net in 2014 als gratis downloads.

READ  Marvel's Avengers brengt nieuwe patch uit voor PS4 en Xbox One
Written By
More from Vanessa Hale

Games with Gold: Aragami Shadow Edition en Full Spectrum Warrior zijn nu gratis

Houders van Xbox Live Gold en Xbox Game Pass Ultimate hebben nu...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *