Nieuwe Overwatch 2-ontwerpen onthuld voor Reaper, McCree, Pharah en Widowmaker

Observatie 2 Het was minder aanwezig op BlizzConline dan sommige andere Blizzard Entertainment-games – deels omdat de game nog steeds buiten bereik is – maar Team Overwatch leek niet met lege handen. Tijdens de show wierp Blizzard een kijkje achter de schermen bij het vervolg Noteer en observeer, Inclusief nieuwe optredens van de helden en schurken van dat spel.

Blizzard benadrukte ontwerpfixes voor vier personages: McCree, Pharah, Reaper en Widowmaker. In sommige gevallen zijn de veranderingen niet bijzonder ingrijpend; Macri heeft nog steeds zijn kenmerkende cowboyhoed en luchtspiegeling, maar hij, net als de anderen Observatie 2 Personages, hij heeft een iets meer artistieke kijk voor hem. Oh, en zijn baard is iets langer – de baarden van iedereen lijken langer te zijn.

En dan is er de Widowmaker. Zoals je in de onderstaande galerij kunt zien, probeerde Blizzard een aantal zeer dramatische sluipschutter-looks uit. Blizzard ging uiteindelijk met iets meer “cyberpunk”, volgens hoofdpersonage conceptartiest Arnold Tsang.

Widowmaker is nu ook een vlechtatleet … en wat twijfelachtige bepantsering.

Tsang zei dat Vara haar volledige lichaamspantser behoudt, maar een transparantere wenkbrauw heeft om meer emotie te tonen, en een beetje witter in haar kleurenschema. Wat Reaper betreft, het behoudt hetzelfde silhouet en hetzelfde randpatroon, maar nu heeft het meer zilver in zijn uiterlijk. Maar verder zijn de helden en schurken binnen Observatie 2 Het heeft veel van zijn originele ontwerpelementen behouden.

Observatie 2 Het heeft nog geen releasedatum, maar Activision Blizzard zei Onverwachte wedstrijd uit 2021‚Äč

READ  Spotify introduceert de mogelijkheid om muziek rechtstreeks vanaf je Apple Watch te streamen
Written By
More from Lesley Curry

Voltooi de chaos bij de winkel in Tokio tijdens de PS5-verkoop

Een screenshot: @ tabata__97 / @ AJapaneseDream / YouTube PlayStation 5 is...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *