Blizzard merkt Overwatch 2 review-bommen op, maar dringt erop aan dat spelers zeggen dat het “in de beste vorm is die het ooit is geweest”

Blizzard merkt Overwatch 2 review-bommen op, maar dringt erop aan dat spelers zeggen dat het “in de beste vorm is die het ooit is geweest”

Blizzard begon over de impact van Overwatch 2 “review bombers” op het team en gaf toe dat de “ontevredenheid” voortkwam uit de “annulering van de veel grotere PvE-component aangekondigd in 2019”. […] Wat Blizzard uiteindelijk niet kon bereiken.”

in stelling Geplaatst op de officiële website van de game, zei Aaron Keeler dat hoewel de recensie werd gebombardeerd met “geen prettige ervaring”, het plan was om “vooruit te gaan” door “Overwatch 2 toe te voegen en te verbeteren”.

De grootste veranderingen van Overwatch 2: personages, modi, nieuwe kaarten en meer!

In minder dan 48 uur nadat het op Steam debuteerde, werd Blizzard’s gratis te spelen hero shooter Steam’s “slechtste game ooit”.

Ondanks een piek van ongeveer 75.000 spelers en het verzamelen van duizenden beoordelingen, sprong de shooter vorige week naar de top van Steam’s lijst van slechtst ontvangen games nadat review bombers het een totale gebruikersscore van ongeveer 0,94 gaven, waardoor het de “slechtst beoordeelde” game is op Facebook. Stoom.

“Hoewel de recensie geen leuke ervaring is, was het geweldig om te zien dat zoveel nieuwe spelers voor het eerst in Overwatch 2 springen”, zei Keller. Ons doel met Overwatch 2 was om de game toegankelijker dan ooit te maken voor meer mensen dan ooit tevoren.

Hij vatte samen: “Als we de klok niet kunnen terugdraaien, wat kunnen we dan doen? We kunnen Overwatch 2 blijven toevoegen en verbeteren. Dit is hoe we vooruit gaan.” Dit betekent meer kaarten, helden, spelmodi, zoektochten, verhalen, evenementen, geweldige cosmetica en functies – een spel dat voortdurend uitbreidt, evolueert en verbetert. Dit is de toekomst van Overwatch. Een waarin we voortdurend zullen innoveren en innoveren wat de game maakt geweldig nu voor de spelers die nu spelen.

“We hebben van veel van onze belangrijkste spelers gehoord dat het spel in de beste vorm is die het ooit is geweest, en velen hebben ons verteld dat we echt naar hun feedback luisteren en dit seizoen is het hoogtepunt daarvan. Dat is geweldig om te horen.”

Eerder deze maand kwamen we erachter dat de gemaskerde figuur die de laatste tijd de Overwatch-gemeenschap achtervolgt, niemand minder is dan John Cena.

Dat klopt – als onderdeel van zijn marketingplan om ons enthousiast te maken voor de volgende update van Overwatch 2, Invasion, heeft John Cena samengewerkt met ontwikkelaar Blizzard om de streams van enkele van de grootste makers van inhoud in de gemeenschap te “onderbreken” met onheilspellende waarschuwingen over de nieuwe Invasion-update.

READ  Commentaar: UND-voetbal was thuis ongeslagen, maar de afgelasting van de wedstrijd kan de reden zijn dat het nu onderweg is

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *