Blizzard onthult Warcraft Arclight Rumble, een nieuwe mobiele game van Warcraft

Warcraft werken met Arclight blikjes rommelenDat maakte Blizzard Entertainment dinsdag bekend. De game, een snelle en gratis te spelen mobiele actiestrategiegame, ontworpen voor Android- en iOS-apparaten, wordt later dit jaar uitgebracht.

Bij Arclight blikjes rommelenSpelers zullen vechten met verzamelbare Warcraft Mini’s, afhankelijk van het spel Beschrijving van Google Play Store en zijn Officiële website. De mobiele game van Warcraft zal een “enorme campagne voor één speler” bevatten over 70 rechtstreekse PvP-missies en gevechten, zegt Blizzard. Meerdere modi, waaronder Conquest, Dungeons, Raids en Co-Op, worden beloofd op de website van de game.

Spelers zullen een leger van miniaturen besturen die zijn ontworpen om eruit te zien als tafelminiaturen, inclusief heldenpersonages zoals Jaina Proudmoore en Grommash Hellscream. Blizzard belooft meer dan 65 Warcraft-mini’s en personages uit vijf speelbare families: Alliance, Horde, Beast, Undead en Blackrock. Spelers kunnen hun helden naar een hoger niveau tillen en hun speciale vaardigheden ontketenen, en kunnen deelnemen aan wekelijkse en maandelijkse uitdagingen in Arclight blikjes rommelenzegt sneeuwstorm.

Kijk eens naar Arclight blikjes rommelen Speel mee in onderstaande video.

Geïnteresseerde spelers kunnen zich vooraf inschrijven voor Arclight blikjes rommelen Via de gamewebsite en Battle.net.

voor de aankondiging Arclight blikjes rommelenwas de enige mobiele aanwezigheid voor Warcraft, een franchise van meer dan 25 jaar oud, in haardsteen. Deze gratis game kwam in april 2014 op iOS-apparaten en aan het einde van dat jaar voor Android-apparaten. Maar haardsteen Het is een kaartverzamelspel, totaal anders dan de RPG-ervaring wereld van blikjes Of de realtime strategie van de eerste drie titels van Warcraft.

READ  Willekeurig: iemand heeft Zelda gemaakt: dezelfde wilde versie van Google Street View-kaarten
Written By
More from Aubrey Mason
DICE Chief Design Officer Fawzy Mismar vertrekt na de lancering van Battlefield 2042
Fawzi Mesmar, chief design officer bij DICE die aan de Battlefield- en...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *