FIFA 22 test cross-play: spelen tussen PS5, Xbox en Stadia

De online multiplayer-functie van FIFA-games was tot nu toe beperkt tot het platform; PlayStation-spelers kunnen tegen anderen spelen met alleen PlayStation. Dit verandert: EA kondigt cross-play testen aan† Cross-play is voorlopig beperkt tot online seizoenen en online vriendelijke modi. Zo kunnen vrienden met verschillende spelcomputers toch tegen elkaar spelen.

EA zei dat niet alle spelmodi worden ondersteund om technische problemen uit te sluiten. De test zal “binnenkort” starten, wanneer het nog niet duidelijk is. Wanneer de test beschikbaar is, verschijnt er een nieuwe knop rechtsonder in het hoofdmenu van FIFA 22. Hiermee kan het vizier worden in- of uitgeschakeld.

Geen merkbaar effect

Spelers zullen binnenkort een pointer zien met tegenstanders op een ander platform, maar verder zou de functionaliteit volgens EA geen “merkbare impact op de gameplay” moeten hebben. Deze functie zal zeker een enorme impact hebben op Google Stadia-gebruikers: dit platform is klein in vergelijking met PlayStation en Xbox, dus Stadia-spelers zullen het moeilijker hebben om tegenstanders te vinden.

De laatste tijd gaan er geruchten dat FIFA 23 de eerste FIFA-game met een crossover zal zijn. EA boekt hier nu vooruitgang in. FIFA 22 is sinds eind september 2021 verkrijgbaar. De game is deze maand gratis te downloaden voor PlayStation-gebruikers met een PS Plus-abonnement.

READ  Zo voorkom je dat WhatsApp automatisch afbeeldingen op je telefoon opslaat
More from Madison Garrett
Download TikTok Emulator, hoofdfuncties en meer
Bolo Indya is beschikbaar voor Android en iOS. Hier is hoe te...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *