Bob Melvin-manager Padres moet prostaatoperatie ondergaan, mist minstens een week wedstrijden

padvinders Hoofdcoach Bob Melvin maakte dinsdag bekend dat hij een prostaatoperatie zal ondergaan en in ieder geval de komende week wedstrijden zal missen.

‘Dat is het,’ zei Melvin. “De tijdlijn is de langste die ik wou dat ik deze wilde rit kon missen. Ik hoop dat het korter zal zijn, maar misschien is dat de tijdlijn.”

Vervangende coach Ryan Christenson Melvin’s plaats zal worden ingenomen tijdens de roadtrip van negen wedstrijden die vrijdag begint in Atlanta en eindigt op 22 mei. Christenson begint dinsdagavond met zijn taken tegen de Cubs nadat de COVID-protocollen maandagavond waren verwijderd na een tweede negatieve test. Christenson werd maandagavond uit voorzorg in protocollen opgenomen.

Melvin, 60, sprak over zijn gezondheidsontwikkeling als feitelijk alsof hij het gebruik van een slagman in een spel uitlegde.

“Ik wil gewoon dat het voorbij is”, zei hij.

Melvin, die de spelers het nieuws vertelde tijdens een middagbijeenkomst, zei dat hij symptomen had die leidden tot de ontdekking dat een operatie nodig was. Hij zei dat hij niet denkt dat hij kanker heeft, maar dat de chirurgen het pas zeker weten na de operatie.

Melvin miste de wedstrijd van afgelopen donderdag tegen de Marlins en kon maandag zijn werk doen ondanks dat hij zich ongemakkelijk voelde. Hij zei dat de symptomen die hij voelde “het een beetje moeilijk maakten om door de wedstrijden te komen.”

Melvin-coach Christenson zat van 2018 tot vorig seizoen op de bank in Oakland en voegde zich hier bij hem. Spelers hebben Christenson de eer gegeven voor veel dingen, waaronder de lay-out van het spel, instructies en de zorg voor de manier waarop hij communiceert.

READ  PS5-restock verdwijnt uit de Sony Direct-winkel, maar misschien heb je morgen een kans

“Bob is duidelijk Bob, en de aanwezigheid die hij brengt is ongeëvenaard”, zei tweede honkman Jake Cronworth. ‘Maar als er iemand is die in zijn plaats zou kunnen ingrijpen, dan is het Ryan wel. Hij is voor altijd bij Bob geweest. We vertrouwen deze jongens hetzelfde.’

Het team van Padres heeft ook een derde hoofdcoach, Matt Williams, een voormalig manager van een major league, onder het personeel. Melvin, die heeft aangegeven het dinsdag te kunnen redden als Christensen niet wordt vrijgesproken, zal regelmatig contact hebben met Christenson over de selectie en andere aspecten van het managen van het team.

“De grootste vraag die iedereen zich stelt, is de gezondheid van Bob, ervoor zorgen dat hij hier de komende dagen op een goede plek zit en wat opluchting voelt”, zegt Padres, hoofd van honkbaloperaties AG Briller. De prognose van de artsen was goed. Qua team en staf hebben we veel ervaring, jongens kennen hun verantwoordelijkheden. Ik denk dat iedereen ernaar uitkijkt om vooruit te gaan en dingen in beweging te houden.”

Melvin verzekerde dat de overgang soepel zou verlopen.

“Hij is een toekomstige manager die wacht om te gebeuren”, zei Melvin over Christenson. “…Hij is al heel lang bij mij en hij zal het op een gegeven moment overnemen. We kijken op dezelfde manier naar het spel. Hij zal het ongeveer zoals ik doen. We zijn lang genoeg samen geweest dat hij geen moment mist. Ik kijk er naar uit om hem ook de kans te geven om een ​​paar wedstrijden achter elkaar te spelen.”

READ  You Nuts: Welke versie van "The Game" in de 21e eeuw was de beste?

More from Madison Garrett
Duitsland verlaat het stadion nadat Jordan Torunariga zou zijn blootgesteld aan racistische mishandeling
Foto’s van Jordan Torunariga spelend met Hertha BSC. Foto door Boris Strebel/Getty...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *