Video van Unreal Engine 5-treinstation dat SuperValley binnenkomt

Een treinstation ziet er realistischer uit dan in het echt

Het is alsof we om de paar jaar allemaal verwonderd zijn over de graphics van de nieuwe game die opduiken en ons afvragen: “Hoe kan het nog beter worden dan dit?” In zekere zin slagen de game-ontwikkelaars er nog steeds in om zichzelf elke keer te verbeteren, want ik merk dat ik opnieuw dezelfde woorden spreek met ontzag en een beetje existentiële angst. Zie je, ik ben helemaal bang voor de griezelige vallei, en tot nu toe zijn we tegengekomen dat game-graphics niet te onderscheiden zijn van de realiteit, bedankt Unreal Engine 5. We hebben wat gezien Serieus gemaskerde gezichtenmaar dit is de eerste omgeving die ik heb gezien met kaken op aarde.

Gisteren verscheen er een korte video op de r/gaming subreddit die een verlaten treinstation liet zien – in eerste instantie onopvallend, waardoor ik me afvroeg wat het belangrijkste aan dit treinstation zou kunnen zijn. De trillende camera beweegt in de richting van de sporen, dan verandert plotseling alles in nacht, en je realiseert je dat dit hele ding een digitale weergave is van een treinstation in Unreal Engine 5. Het spijt me, wat nu?

De gaming-generatie na de huidige game zal het proberen waard zijn. van de spellen

De manier waarop het licht de trap afstroomt, de manier waarop de tl-lampen flikkeren in plassen op de vloer, de manier waarop de lamp weerkaatst tegen de roestige metalen wanden, het spreekt me allemaal erg aan. Ik heb in de loop der jaren een aantal echt geweldige graphics gezien, maar dit is de eerste keer dat ik echt een video heb gezien van iets dat in een game-engine is weergegeven en waarvan ik het niet echt kon zien of niet.

READ  In het Epic-proces ontsnapte Phil Schiller aan reinheid

Dit treinstation is dus echt indrukwekkend, maar wat betekent het in de toekomst voor games die Unreal Engine 5 gebruiken? Dit zijn gemakkelijk de meest indrukwekkende fotorealistische afbeeldingen die ik ooit heb gezien, maar dit was slechts een korte video, waarschijnlijk voorgedraaid.

Zullen onze consoles en computers echt in staat zijn om zoiets geavanceerd te draaien zonder in onze meubels te versmelten? De tijd zal het leren, maar er is nog één zekerheid: ik blijf bij mijn eigen kunststijlen, want van die dingen krijg ik hippie-jeeps.

Written By
More from Lesley Curry
Google’s Launch Night In-kit uitpakken [Video]
Het is tijd om achterover te leunen en te genieten van het...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *