Boerderijproducten bij jou in de buurt

Natuurlijk kunt u voor al uw producten naar de supermarkt, maar waarschijnlijk wilt u kaas, eieren, melk, groenten, honing of andere producten van boerderijen bij u in de buurt. De Lekkerder bij de Boer app helpt je daarbij.

Beste in Boer

De populariteit van de Lekkerder bij de Boer app groeit sinds het nieuws over boeren. Het is tijd om deze app op de DroidApp aan te pakken. Met deze applicatie heeft u toegang tot boerenproducten uit uw regio. Het voordeel is verser dan in de supermarkt en dus direct van de boerderij. Met de Lekkerder bij de Boer app kun je de producten kiezen die je wilt, online bestellen en laten ophalen of thuisbezorgen. Deze optie is op veel boerderijen niet beschikbaar. Je kunt echter nog veel meer doen met de app.

Zo ontvang je notificaties bij nieuwe verkooppunten. Bovendien kun je zelfs fietspaden uitstippelen langs de verschillende kraampjes en krijg je shows voorgeschoteld. Het is ook mogelijk om reviews te plaatsen. Met een account kun je favorieten opslaan, meldingen ontvangen over bijvoorbeeld wijzigingen in werktijden en kun je contact opnemen met boerderijen. Afhankelijk van uw locatie worden boeren getoond die in uw omgeving zijn geweest. Zowel kiosken als winkels en automaten vind je op de Lekkerder bij de Boer app.

Beter met de Boer .app

Bij elke aanbieder kunt u precies zien wat u kunt kopen. Dit vind je vaak terug in de omschrijving waarin de winkel wordt gepresenteerd. Je kunt ook de weg naar deze plek beginnen, bellen, een bericht sturen of de website openen. Hieronder vindt u het adres, evenals de openingstijden en betaalmethoden. Je hebt ruime keuze; Omdat er geen ruimte is in de app die alleen voor traditionele boeren is. Fruit, groenten, kaas, melk, honing, vlees, wijn en vele andere producten zijn te zien in de applicatie. Ook komen we bloemen tegen.

READ  Video van Twitter naar je iPhone downloaden: zo doe je het!

Downloadbaar

Via onderstaande knop kunt u de Lekkerder bij de Boer app downloaden uit de Google Play Store.

De beste in Boer
De beste in Boer

More from Madison Garrett
Zelf warm breien: 6x de mooiste breipatronen voor truien en truien
Heerlijk, de koudere maanden komen er weer aan. De donkere maanden zijn...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *