Samsung Galaxy S21 FE heeft Android 13 ontvangen in Nederland

Samsung Galaxy S21 FE heeft Android 13 ontvangen in Nederland

Het is een belangrijke dag voor de Samsung Galaxy S21 FE. Het toestel krijgt nu de Android 13-update, die ook beschikbaar is voor Nederlandse gebruikers.

Lees verder na de aankondiging.

Samsung Galaxy S21 FE ontvangt Android 13-update

als ik was Samsung Galaxy S21FE U kunt vanaf nu een belangrijke update krijgen. De Android 13-update wordt uitgerold voor het apparaat, zoals gemeld door veel van onze lezers Android-planeet. De update introduceert ook One UI 5, de nieuwste softwareversie van Samsung.

De Android 13-update Voor de Galaxy S21 FE is dit 2,3 GB, dus we raden aan om het via een Wi-Fi-verbinding te downloaden. Anders kan je mobiel internet pakket snel leeg raken. De update bevat ook de Android-beveiligingspatch van oktober 2022. De update van november is al een tijdje beschikbaar, maar nog niet voor de S21 FE.

Zoals je waarschijnlijk weet, ontvang je automatisch een melding wanneer er een Android 13-update beschikbaar is voor je S21 FE. Maar u kunt ook handmatig controleren op updates. Open hiervoor Instellingen op uw smartphone, ga naar Software-update en tik op Downloaden en installeren. Vervolgens controleert de Galaxy S21 FE direct of de nieuwe software gereed is.

Samsung heeft inmiddels veel vooruitgang geboekt als het gaat om het uitbrengen van updates voor Android 13. Zo zijn de meeste high-end toestellen (bijv. Samsung S22) van het bedrijf nu, en er komen nu ook goedkopere telefoons. Zo is het sinds deze week Android 13-update voor Galaxy A52 Beschikbaar, populaire telefoon vorig jaar.

Wat is er nieuw in Android 13?

Android 13 is niet de spannendste update van de afgelopen jaren en hangt vooral af van de vernieuwingen die het heeft Android 12 Ik kwam binnen. Samsung heeft echter veel verbeteringen aangebracht. Zo heeft One UI 5 een nieuw uiterlijk gekregen, bijvoorbeeld aangepaste app-iconen. Daarnaast zijn er meer opties om het uiterlijk van Android aan te passen.

samsung galaxy s21 fe recensie

Ook nieuw is het zogenaamde Security en Privacy Dashboard, waar alle beveiligings- en privacyfuncties zijn verzameld. Widgets zijn verbeterd en je kunt ze nu “stapelen”, zodat je meer ruimte hebt op je startscherm. Tot slot heeft Samsung de knoppen beter zichtbaar gemaakt, wat onderdeel is van het nieuwe design.

Weten of jouw Android toestel een update krijgt (of heeft gekregen)? Bekijk het dan eens Overzicht van Android 13-updates. Daar zetten we alle bekende merken op een rijtje of en wanneer ze updaten naar Android 13. Heb jij de nieuwe Android-versie al ontvangen? Laat het ons weten in de reacties onder dit artikel!

Meer over de Samsung S21 FE

Begin januari kwam de Samsung Galaxy S21 FE uit in Nederland. Het toestel is een goedkopere versie van de S21, maar heeft prima specs. Het werd uitgebracht met een adviesprijs van € 749, maar nu is het een stuk goedkoper. Op dit punt krijg je het Ongeveer 500 euro in huis.

READ  Xbox: waarom je deze gratis games moet downloaden voordat je Gold gaat spelen

→ Lees meer Samsung Galaxy S21 FE-recensie

Android Planet-vergelijkingen: Samsung Galaxy S21 FE versus Galaxy S21

Bedankt voor de tips, Rocco en Karen!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *