Bol.com geeft duizenden klanten € 15 cadeau: “Ik wist niet wat ik zag”

Zutphen Deborah wist niet wat ze gisteravond zag terwijl ze achter haar laptop zat. Een tegoedbon van 15 € werd door Bol.com op Facebook doorgegeven. “Eerst dacht ik dat dit een nepadvertentie was”, zegt ze. “Maar een kennis van mij klikte ook op de advertentie en liet me weten dat het inderdaad een coupon van Bol.com was, geen spam.

Makkelijk verdiend

Via Spydeals, een site met kortingscodes en aanbiedingen, kon Deborah de Bol.com coupon downloaden. “Ik heb een toegangscode ontvangen die ik kan gebruiken voor mijn Bol.com-account. Hoppa: € 15 korting op mijn volgende bestelling.” Per account kan één voucher worden gedownload.

RTL Nieuws is op de hoogte gesteld van de coupon. Toen hem werd gevraagd door een woordvoerder van Bol.com, gaf hij aan dat het een vergissing was. “De bon is alleen bedoeld voor Franstalige Belgen”, aldus een woordvoerder van de bon. “Maar door een foutje werd het per ongeluk online aangekondigd in Nederland.” Of het nu een menselijke of technische fout is, kan de spreker niet zeggen.

Duizenden mensen?

Bol.com wil het aantal mensen dat 15 € meer krijgt vanwege de coupon niet beperken. “Dit is commerciële informatie en we delen deze niet.” Uit gegevens van Facebook blijkt dat minstens 49.400 mensen de kortingsbon hebben bekeken.

Volgens Deborah is de kortingsbon al uren online beschikbaar. “Mijn kennissen hadden het gistermiddag al gehad. Ik zag de advertentie rond 21.30 uur. Het ging heel snel. Ik zag veel reacties. Het zou me niet verbazen als er duizenden of tienduizenden mensen gebruik van zouden maken. “

READ  Barenbrug Knowledge Partner Essay: Herbal Blends: Herbs Define Success

Bol.com heeft de kortingsbon nu offline gehaald. Goed nieuws voor mensen die het al hebben weten te bemachtigen: ze kunnen hun korting van € 15 behouden. Waar zou je Deborah voor kopen? “Ik denk dat kindermake-up. Dan profiteren ze ook van de onverwachte voordelen.”

More from Madison Garrett

Lakers vs Thunder Eindscore: LeBron James wint Los Angeles voor de derde keer op rij

Er kan van alles gezegd worden Los Angeles LakersMaar een ding dat...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *