Resident Evil 4 VR aangekondigd voor Oculus Quest 2

Resident Evil 4 komt naar VR. Capcom heeft aangekondigd dat de veelgeprezen aflevering een volledige VR-poort krijgt voor Oculus Quest 2, het is 16 jaar geleden dat Resident Evil 4 voor het eerst op consoles werd uitgebracht, en hoewel het sindsdien verschillende HD-poorten heeft ontvangen, springt Resident Evil 4 nu naar een nieuwe versie. Resident Evil 4 VR wordt ontwikkeld in samenwerking met Capcom, Facebook en Armature Studios voor een nieuwe cursus over Resident Evil 4.De grootste verandering is dat Resident Evil 4 VR first-person zal zijn, zoals veel van de grootste virtual reality-games. Spelers kunnen wapens in hun handen houden en rechtstreeks met de wereld communiceren.

Facebook bewaart de details voorlopig, hoewel de korte gameplay-opnames dingen lieten zien als Leon die wapens droeg, interactie had met een virtuele accessoiretas en een virtuele hendel gebruikte voor een van de puzzels.

Resident Evil 4 is een populaire inzending in de Resident Evil-franchise. Resident Evil 4 stars, oorspronkelijk uitgebracht in 2005, is een RE2-ster Leon Kennedy die nu voor de regering van de Verenigde Staten werkt. Hij moet de dochter van de president redden die ergens in Europa is ontvoerd door een kwaadaardige sekte.

Kennedy zal ook verschijnen in Netflix’s Resident Evil: Infinite Darkness samen met zijn RE2-partner Claire Redfield, omdat ze president Graham moeten beschermen tegen een zombie-uitbraak in het Witte Huis.

Meer details worden op 21 april onthuld tijdens de Facebook-demo van Oculus. Voor meer informatie over de Resident Evil-show van vandaag, bekijk IGN voor testdata van Resident Evil Village en meer.

READ  Eerste blik: afspeellijstwijzigingen komen naar Rocket League | Rocket League®

Matt TM Kim is IGN News Editor.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *