‘Borderlands 3’ onthult Psycho Krieg DLC, Maya’s terugkeer en een aanstaande lanceringsdatum

Vandaag heeft Borderlands 3 onthuld wat mogelijk de laatste grote DLC is, hoewel Randy Pitchford de wateren heeft getest nog een premium pack op Twitter. De inhoud van deze nieuwe DLC is geen totale verrassing gezien eerdere plaagjes, maar we hebben er nu veel meer informatie over.

De volgende DLC van Borderland 3 is Psycho Krieg en de Fantastic Fustercluck die ik absoluut niet riskeer een kop erin te zetten. Het komt heel, heel snel uit, op 10 september, in lijn met het “elke drie maanden” -schema van de grote Borderlands 3 DLC die Gearbox niet heeft gemist, zelfs niet tijdens de pandemie.

Dus, wat kunnen we verwachten van de nieuwe DLC?

Zoals eerder beloofd, is dit een reis in Krieg’s gebroken geest (voor nieuwkomers is hij een Psycho die een DLC-kluisjager was uit Borderlands 2).

De reis zal Krieg’s duellerende gezonde en krankzinnige aard bevatten, en Maya zal terugkeren als een prominente figuur als vermoedelijk Krieg leert van en afhandelt met haar dood (ze waren dichtbij).

Tannis is ook een belangrijk onderdeel van deze DLC, aangezien de “missie” is om erachter te komen waarom alle Psychos zo… psychopaten zijn. Ze gelooft dat ze gek werden gemaakt door de kennis van een mystieke plek genaamd “Vaulthalla” die in hun gedachten is opgesloten, en dat is wat we proberen te vinden.

Het lijkt erop dat Vaulthalla een echte fysieke plek is waar we naartoe gaan, maar daarvoor kan alle legendarische buit die we in Krieg’s mindlevels vinden ook overal worden gebruikt (duh).

Ten slotte is een ding dat waarschijnlijk controversieel zal zijn onder fans een ander level cap verhoging, dit keer naar 65, vijf hele punten tegelijk, en Gearbox belooft dat dit de laatste capverhoging zal zijn in de nabije toekomst. Dus in wezen zal alle buit die je krijgt van de zes weken aan speciale evenementen voorafgaand aan deze DLC bijna onmiddellijk worden overtroffen door veel betere versies. Zo werken deze level caps altijd. Maar na deze? Niet meer… in ieder geval een tijdje.

Een ding is dat niet hier vermeld dat ik nieuwsgierig vind, is nieuws over een vierde vaardigheidsboom voor kluisjagers. Dataminers hebben stukjes en beetjes nieuwe vaardigheidsbomen gevonden voor elk van de bestaande vier klassen, en het lijkt erop dat deze grote DLC het perfecte moment zou zijn om die mee te nemen voor een testrit. Maar niets in deze onthulling of het persbericht dat ik parafraseer, beschrijft iets over nieuwe vaardigheidsbomen. Ik weet dat ze het later op de dag tijdens de Bordercast over deze DLC hebben, dus misschien komt het dan naar boven. Of misschien is het gewoon niet klaar, en dit was één ding is vertraagd vanwege de productie uit het pandemie-tijdperk, ik weet het niet zeker.

Hoe dan ook, ik sta natuurlijk te popelen om nieuwe Borderlands DLC te spelen, aangezien er niet echt iets te doen is in de game sinds de laatste DLC buiten deze mini-evenementen om. Ik ben blij dat ik die niet heb bewerkt vanwege de verhoging van het niveau, en ik denk dat ik moet uitzoeken wat ik ga doen met vijf extra vaardigheidspunten als er geen nieuwe vaardigheidsboom komt om mee te spelen .

Meer informatie volgt, maar we komen heel dicht bij de lancering, amper meer dan twee weken verwijderd.

Volg mij op Twitter, YouTube en Instagram. Haal mijn sci-fi-romans op Herokiller en Herokiller 2, en lees mijn eerste serie, De Earthborn Trilogy, die ook aan staat audioboek.

READ  Als uw Cyberpunk 2077-opslagbestand te groot wordt, kan het beschadigd raken
Written By
More from Aubrey Mason

WWE 2K22 staat gepland voor release in maart 2022, de eerste teaser-trailer is onthuld

WWE 2K22 Het komt op tijd uit voor het WrestleMania-seizoen. Team 2K...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *