Yakuza: Like A Dragon verschijnt op 13 november voor pc

Ziet eruit als Xbox-lek van vorige maand klopte. Sega heeft een nieuwe trailer uitgebracht voor Yakuza: Like A Dragon ter bevestiging van een release van 13 november op pc. De nieuwe trailer hieronder laat een aantal van de RPG-klassen zien die je groepsleden kunnen aannemen en de onvermijdelijk belachelijke gevechtsmoves die daarbij horen.

De achtste hoofdlijn Yakuza-game brengt veel veranderingen in de serie. Like A Dragon verlaat de gebruikelijke Kamurocho-achtervolgingen van de serie voor Yokohama. Hoofdrolspeler Kazuma Kiryu gaat met pensioen en maakt plaats voor nieuwe kerel Ichiban Kasuga. De actie vechtgevecht wordt op de bank gezet ten gunste van een turn-based systeem ook.

Een ding dat zeker niet zal veranderen, zijn de over-the-top afwerkingsverplaatsingsanimaties, waarvan je sommige kunt bekijken in de nieuwe trailer hieronder. Iemands gezicht op je kookplaat schuiven en hem dan met je pan slaan – perfect.

“In wat alleen kan worden omschreven als een meta-wereldbeeld, ziet Ichiban zichzelf als de hoofdpersoon in een RPG en zijn daaropvolgende schermutselingen nemen de vorm aan van turn-based gevechten”, zegt Sega. Zijn groepsleden zullen meer dan 20 banen (klassen) hebben om uit te kiezen, die elk hun eigen outfits en afwerkingsbewegingen lijken te hebben. De trailer pronkt met extravagante finishers die beschikbaar zijn voor de banen Breaker, Idol, Host, Dealer, Musician en Chef.

Bestrooi je vijanden met een beetje versgemalen peper. Gooi een cake in hun gezicht. Gebruik een paar krachtige glowsticks. Of serveer gewoon een dodelijk spelletje roulette. Ja, dat klinkt allemaal als Yakuza voor mij, zelfs als ze niet worden afgewisseld met de gebruikelijke stoot- en trapcombo’s.

READ  Bespaar tot 41% op de Glorious Model D Gaming Mouse, de grootste korting ooit

De trailer hierboven gebruikt de Engelse stem dat Sega onlangs heeft aangekondigd, maar maak je geen zorgen. Als je de voorkeur geeft aan de originele Japanse cast, de lokalisatieproducent van de Yakuza-serie heeft bevestigd beide zullen een optie zijn.

Yakuza: Like A Dragon wordt op 13 november gelanceerd. Je kunt het vinden op Stoom en de Microsoft Store voor £ 55 / € 60 / $ 60.

'); jQuery (yt_video_wrapper) .remove (); }; }); }}}); } functie runFacebookPixel () {! functie (f, b, e, v, n, t, s) {if (f.fbq) terugkeer; n = f.fbq = functie () {n.callMethod? n.callMethod.apply (n, argumenten): n.queue.push (argumenten)}; if (! f._fbq) f._fbq = n; n.push = n; n.loaded =! 0; n.version = '2.0'; n.queue =[]; t = b.createElement (e); t.async =! 0; t.src = v; s = b.getElementsByTagName (e)[0]; s.parentNode.insertBefore (t, s)} (venster, document, 'script', '// connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq ('init', '700623604017080'); fbq ('track', 'PageView'); }

Written By
More from Eda Greene

Uitsplitsing Gameday: nr. 7 Kansas vs. staat North Dakota

Nr.7 Kansas Jayhawks (3-1) vs. North Dakota State Bison (0-3) Tijd: Zaterdag...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *