Borderlands cast zijn film Tiny Tina

Borderlands gaat door met de pre-productie en heeft nu een acteur gevonden die de kleine explosieve expert speelt in de FPS-gameserie. De Amerikaanse actrice Ariana Greenblatt zal Tiny Tina spelen, wat je misschien herkent aan haar rol als jonge Gamora in Avengers: Infinity War.

Gearbox CEO en Borderlands mede-oprichter, Randy Pitchford, kondigde het selectieproces aan op Twitter. Naast Infinity War speelde de 13-jarige Greenblatt vorig jaar in The One and Only Ivan en Love and Monsters. Ze speelde Daphne Diaz in de tv-serie Stuck in the Middle en verscheen als deelnemer op Dancing with the Stars: Juniors in 2018.

Het personage dat je speelt, Tiny Tina, is een energiek personage (dat wil zeggen, een personage in Borderlands Nee Energiek?) Pre-tieners die de neiging hebben om explosies te krijgen. Tina verscheen voor het eerst in Borderlands 2, toen ze de hulp inriep van een bunkerjager om raketten te vinden om een ​​Hyperion-bevoorradingstrein op te blazen die een kluissleutel vasthield. In Tiny Tina’s Assault on Dragon Keep DLC fungeert Tina als de leider van de kerker in de Borderlands-versie van Dungeons & Dragons, en voegt ze zich weer bij de Vault Hunters in Borderlands 3.

In een wereld vol personages die constant schreeuwen, valt Tina op als de meest sympathieke of irritante groep, afhankelijk van je standpunt.

We weten nog niet wanneer we de speelfilm Borderlands – geregisseerd door Eli Roth – in de bioscoop kunnen verwachten, maar we weten wel dat de afkapping van de Borderlands 3-regisseur op 18 maart zal worden uitgebracht.

READ  Met de volgende Call of Duty: Modern Warfare-update kun je de game kleiner maken

Written By
More from Max Mcgee

Horror game Devotion komt een jaar nadat het uit Steam is gehaald naar GOG

Binnenkort zul je Taiwanese horrorspel kunnen spelen Toewijding nogmaals op uw pc....
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *