Nintendo Plugs Zelda: Skyward Sword HD met het nieuwe “Button-Only” controlesysteem

The Legend of Zelda Sword Towards Heaven De Nintendo Wii is oorspronkelijk vanaf de grond opgebouwd voor bewegingscontrole.

Als gevolg hiervan is er veel zwaaien, nou, als je in 2011 weer speelt, weet je misschien nog hoe goed een training het was. Sommige spelers kwamen ook een aantal problemen tegen – de bewegingsbesturing werkte niet altijd zoals bedoeld en sommige acties werden niet altijd opgenomen tijdens de belangrijkste momenten van het spel als de bewegingen niet correct werden uitgevoerd.

Gelukkig is de HD-versie van de game die naar de Switch komt ah …Schakel dingen uit, Door spelers toe te staan ​​een meer traditionele controlemethode te gebruiken – ook bekend als. Knop en analoge ingang. hoewel Nintendo maakte dit heel duidelijk tijdens de recente onthulling van de game, Het woord verspreidt zich nu over deze nieuwe besturingsoptie, wat niet betekent dat je dit spel nu onderweg kunt spelen (En op Switch Lite trouwens) Maar het maakt ze ook toegankelijker.

Naast het bedieningssysteem met alleen knoppen, wordt het Skyward Sword on the Switch geleverd met verbeterde ondersteuning voor bewegingscontrole dankzij de bijgewerkte Joy-Con-technologie. De rechter controller gebruikt Link’s Sword, terwijl de linker controller zijn schild hanteert. Net als in het originele spel, kun je ook andere acties uitvoeren met de bedieningselementen voor bewegingen, zoals het afvuren van de Link Bow and Arrow.

Ben je ooit geïnteresseerd in het spelen met nieuwe bedieningselementen die alleen knoppen hebben, of blijf je bij de actie? Laat het ons hieronder weten.

READ  De games van 2021: Far Cry 6
Written By
More from Aubrey Mason

We willen een next-gen upgrade van deze games zien voor PS5 en Xbox Series X!

Een van de beste games van de afgelopen generatie is volgens velen...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *