Bose’s nieuwe SoundLink Flex-speaker heeft een duurzaam ontwerp en “geweldig” geluid

Bose introduceert zijn eerste nieuwe draagbare Bluetooth-speaker sinds lange tijd. $ 149 SoundLink Flex Het heeft een robuust ontwerp met een IP67-classificatie voor stof- en waterbestendigheid, een batterijduur tot 12 uur, en wat Bose beweert, zijn “geweldige” audioprestaties voor zijn formaat.

De SoundLink Flex is 7,9 inch breed, 3,6 inch hoog en 2,1 inch diep en weegt iets meer dan een pond, is goed compact en heeft een ingebouwde extra karabijnhaak voor bevestiging aan een karabijnhaak. Het wordt verkocht in 3 kleuren: zwart, rookwit en blauw.

In de SoundLink Flex zit een aangepaste transducer die volgens Bose “zo groot is als hij past” en in staat is om “een bas te produceren die je in je borst kunt voelen”. Met behulp van een functie die Bose “PositionIQ” noemt, kan de luidspreker de oriëntatie detecteren – of deze nu rechtop, hangend of plat op zijn rug is – en past de audio-uitvoer dienovereenkomstig aan.

De headset is ontworpen om de elementen te weerstaan.
Foto: Bose

De luidspreker heeft een achterkant van siliconen en gepoedercoat stalen gaas, en Bose beweert dat hij is ontworpen om slijtage te weerstaan ​​​​en verkleuring door UV-licht af te weren. Met die IP67-classificatie is het een veilige zwembadluidspreker en Bose zegt dat hij naar de oppervlakte zal drijven als hij in het water valt.

Er is niets bijzonder “slim” aan de SoundLink Flex, maar hij kan worden gekoppeld aan alle slimme luidsprekers of Bose-luidsprekers die je thuis hebt. En je kunt hem in stereo koppelen met een andere SoundLink Flex of een andere draagbare Bose-luidspreker. Er is ook een ingebouwde microfoon voor het aannemen van oproepen en interactie met de spraakassistent op uw telefoon. (Bose verkoopt nog steeds de duurdere draagbare slimme luidspreker van $ 400 met ingebouwde audiomogelijkheden, maar je kunt beter doen voor minder geld dan dat.)

De bedieningselementen bevinden zich bovenaan.
Foto: Bose

Voor $ 149 geeft SoundLink kortingen op producten zoals de Sonos Roam, hoewel het niet overeenkomt met de uitgebreide functieset van deze luidspreker. Bose moet ook het hoofd bieden aan de grote concurrentie van Bluetooth-koptelefoons van JBL, UE en anderen. De draagbare luidsprekers van het bedrijf klinken echter veel beter dan je zou verwachten op basis van hun grootte, dus ik ben benieuwd wat de SoundLink Flex kan doen.

READ  South Padre Island zal naar verwachting druk zijn voor de SpaceX Starship SN8-testlancering
Written By
More from Lesley Curry
Sony overweegt meer PlayStation-games voor pc uit te brengen | Tech
Sony brengt mogelijk meer PlayStation-games voor pc uit. Dat wil de fabrikant...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *