De gesloten test voor Ghost Recon Frontline is uitgesteld

De gesloten test van de nieuw aangekondigde gratis Battle Royale-game Ghost Recon Frontline van Ubisoft is voor onbepaalde tijd uitgesteld, slechts een dag voordat deze wordt gelanceerd. De gesloten Ghost Recon Frontline-test werd vorige week naast de game zelf aangekondigd en stond gepland voor 14-21 oktober. Dit zal niet gebeuren zoals gepland, aangezien Ubisoft vandaag bekendmaakte dat het team heeft besloten de test uit te stellen.

“We hebben besloten dat het het beste is om de gesloten test van Tom Clancy’s Ghost Recon Frontline uit te stellen”, aldus het bedrijf in een vandaag gepubliceerde tweet. “Het ontwikkelteam is toegewijd aan het creëren van de best mogelijke ervaring. We zullen de details op de nieuwe datum van de gesloten test zo snel mogelijk delen.”

De ontwikkelaars geven geen specifieke redenen aan voor de beslissing om het testen uit te stellen. Tijdens de onthullingspresentatie bevestigde het Ghost Recon Frontline-team dat de game zich nog in een vroeg ontwikkelingsstadium bevindt, dus er kunnen een aantal problemen zijn opgetreden waardoor het een slechte tijd zou kunnen zijn voor een semi-openbare bèta. Het kan ook te wijten zijn aan de timing: Battlefield 2042 en Call of Duty: Vanguard maken zich beide op voor release volgende maand.

Hier is de advertentie:

Wat de reden ook is, we zullen nog wat langer moeten wachten voordat we een vroege blik kunnen werpen op wat Ubisoft heeft gedaan op Ghost Recon’s volgende grote rit.

READ  Volgende week geen Heroes 1 & 2 HD-remasters voor pc

{“Scheme”: {“page: {“content”: {“title: “Ghost Recon Frontline gesloten test uitgesteld”, “type”: “news”, “category”: “ghost-Recon-frontline” }, “user “: {“loginstatus”: false}, “game”: {“publisher”: “Ubisoft”, “genre”: “FPS”, “title”: “Ghost Recon Frontline”, “genres”:[“FPS”,”Free to Play”]}}}}

Written By
More from Max Mcgee
Ontwikkelaar annuleert testen van VR-gebaseerde Facebook-advertenties in betaalde game
(tegoed: Facebook) De poging van Facebook om advertenties in virtual reality-games te...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *