Box Art Brawl: Duel #101 – Final Fantasy VI

Foto: Nintendo Live

Gegroet mede aardbewoners, en welkom bij een nieuwe editie van box art vechtpartij!

in De epische strijd van vorige week Om het 100-jarig jubileum van Box Art Brawl te vieren, hebben we de massale GameCube-vechtpartij bekeken, Super Smash Bros. Millie. Het is zonder twijfel een van de meest populaire Nintendo-games aller tijden, dus deze geliefde titel zou natuurlijk perfect zijn geweest voor onze goeroe Box Art Brawl.

De resultaten waren eerlijk gezegd veel dichterbij dan we hadden verwacht, maar toch besloten jullie dat de vierkante kunst van Noord-Amerika en Europa de kroon zou nemen, met 61% van de stemmen. Dat gezegd hebbende, hebben velen van jullie een grote voorliefde getoond voor Japanse boxart, waarvan de sepiatinten en het prachtige logo-ontwerp de bewondering van veel fans hebben gewonnen.

Deze week zijn we op een gegeven moment Final Fantasy Hoog, dus we zullen de Japanse boxart putten Final Fantasy VI tegen zijn Amerikaanse tegenhanger. Nu, degenen onder jullie die “op de hoogte zijn” zullen natuurlijk weten dat Final Fantasy VI in de VS is uitgebracht Final Fantasy IIIvanwege het feit dat Final Fantasy II, III en V niet eerder in de regio zijn uitgebracht.

Als bonus nemen we een kijkje in de box-art voor Final Fantasy VI Advance voor GBA en kijk hoe het zich verhoudt, maar houd er rekening mee dat deze versie geen deel uitmaakt van de enquête onderaan; Dit is alleen voor SNES-games!

Dat gezegd hebbende, laten we aan de slag gaan!

Breng zeker je stem uit in de onderstaande poll; Maar laten we eerst eens kijken naar de boxart-ontwerpen voor zichzelf.

Noord-Amerika

FF III VS
Foto: Square Enix

Oké, dus… Final Fantasy III. Of Final Fantasy VI. Oh man, dit is verwarrend! Eigenlijk niet zo, we negeerden het. De boxart hier herinnert ons eigenlijk een beetje de legende van Zelda, waarbij het zwaard deel uitmaakt van het logo van het spel in plaats van de letter “T”. Je ziet de vergelijking toch?

READ  Feitencheck: RPG-groepsvoorzitter Harsh Goenka geeft virale grap door als sollicitatie door werkzoekende

Het is over het algemeen een heel mooie en eenvoudige combinatie, en natuurlijk kunnen we de coole Moogle-chilling bij de benedenhoek niet noemen – zo schattig! Het is totaal anders dan Japanse boxart en doet dat niet dusver Het past bij het algemene visuele thema dat de serie door de jaren heen heeft gehad, maar we houden er hoe dan ook van!

Japan

FF VI Japan
Foto: Square Enix

Nou, dan is de Japanse box-art in Final Fantasy VI: erg Final Fantasy, als je begrijpt wat we bedoelen. De ketting heeft tot op de dag van vandaag dezelfde logo-stijl behouden om een ​​goede reden; hij gewoon Schepper. Evenzo zijn de kunstwerken van Yoshitaka Amano prachtig – zoals het altijd is geweest en altijd zal zijn. Het schreeuwt gewoon Final Fantasy, toch?

We hebben sterk het gevoel dat de Japanse boxart deze week de overwinning zal behalen, maar wie weet, het lijkt erop dat veel mensen Moogles leuk vinden, dus de kans is groot dat Noord-Amerika het besluipt met de overwinning!


Bonus – Final Fantasy VI Advance

FF6 gaat vooruit
Foto: Square Enix

Ja, we zeiden dat we boxart in Final Fantasy VI Advance zouden bekijken, en daar is het dan! Het heeft veel gemeen met de Japanse SNES-boxart en behoudt het consistente visuele uiterlijk van de serie met zowel het logo als het omslagontwerp. We houden ervan hoe subtiel dit ontwerp is; Je zult waarschijnlijk niet zoiets zien in deze tijd. Square Enix evolueert zelfs naar meer “traditionele” omslagontwerpen met likes Final Fantasy VII-remake En de Final Fantasy XV.

READ  Lost Ark's heeft geweldige hoofdstukken en laat je ze boosten tot het einde van het spel

Dus daar heb je het! We genoten van dit simpele ding vanwege de drastische verschillen tussen NA en Japanse box arts. Als iemand op Square Enix of Nintendo dit ziet… breng dan alsjeblieft Final Fantasy VI naar de Switch. McKay, bedankt.

Stem volgende week zeker af voor de resultaten van deze epische wedstrijd!

Bedankt voor het stemmen! We zien je de volgende keer voor een nieuwe ronde Box Art Brawl.

Written By
More from Aubrey Mason
Saints Row herstart mogelijk op Gamescom 2021
Een nieuwe tease lijkt te bevestigen dat een Saints Row-reboot/nieuwe inzending volgende...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *