Vertel me waarom het gratis is op Xbox en Steam voor de trots van deze maand

Dontnod kondigde vandaag aan Vertel me waarom het de hele Pride Month gratis zal zijn. Van 1 juni tot 30 juni is het mogelijk om dit episodische avonturenspel te downloaden op het platform van je keuze, waar het permanent beschikbaar zal zijn.

In een bericht gedateerd Vertel me waarom de officiële website, Schreef Dontnod, de beslissing was onderdeel van de wens om meer mensen toegang tot het spel te geven. Dontnod hoopt ook spelers aan te moedigen geld uit te geven op plaatsen die rechtstreeks van invloed zijn op de trans- en homogemeenschappen.

“We hebben eerlijke berichten ontvangen van spelers van over de hele wereld over hoe Tylers repatriëring als transman en Alison’s worsteling met trauma hen heeft beïnvloed, aangemoedigd of ervoor heeft gezorgd dat ze zich minder alleen voelden, vooral in het licht van de aanhoudende wereldwijde COVID-19. de VS en het VK, ”schreef Donnaud.

Naast de onthulling dat Tell Me Why gratis zal zijn, moedigde Dontnod fans aan om games van queer en transcendente makers te steunen. Enkele van de meegeleverde games zijn onder meer Dontnod Soul swap Aangedreven door Soft Not Weak, Ikenfell van Happy Ray Games en Indien gevonden … Aangedreven door Dreamfeel.

Vertel me waarom hij het verhaal vertelt van twee tweelingen, Tyler en Alison, die elkaar ontmoeten en hun ouderlijk huis opnieuw bezoeken. In drie afleveringen verkent hij de transitie van Tyler en andere thema’s. In een IGN-recensie hadden we kritiek op de beslissingen met een laag risico en het teleurstellende mysterieplan, maar we prezen de goedgeschreven dialoog.

READ  Square Enix heeft Final Fantasy VII Remake 1st Class een nieuwe bestemming gegeven

Vertel me waarom het beschikbaar is op Xbox-, Windows 10- en Steam-consoles.

Written By
More from Aubrey Mason

Soms vergeten jonge leiders hun eed

Jitendra Singh (links) zei dat het congres Sachin Pilot (rechts) op 35-jarige...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *