Boys Basketball: E / PC verliest de derde game op rij

Elmwood / Plum City wordt geconfronteerd met lust op zijn ergst, aangezien de regionale kwalificatietoernooien nu minder dan twee weken verwijderd zijn. De Wolves hebben drie wedstrijden op rij verloren en hebben in februari nog geen wedstrijd gewonnen. De laatste kwam op zaterdag toen E / PC Eau Claire Immanuel Lutheran gastheer was en het seizoen hoog in punten overleverde in een verlies van 68-49.

E / PC liep al vroeg een grote achterstand op, met een achterstand van 37-21 in de eerste helft. Hoewel Wolverhampton in de tweede helft beter speelde, voegden ze drie punten toe aan de achterstand van 16 punten.

Individuele statistieken zijn niet beschikbaar.

E / PC, 7-8, zal maandag naar Durand reizen.

Voor het eerst dit seizoen verloor E / PC twee opeenvolgende wedstrijden. De streak kwam tot stand in de nasleep van hun sweep in de Season Series met Spring Valley, waar Wolves vrijdag 51-33 vielen tegen de Cardinals.

Spring Valley had een voorsprong van 12 punten in de eerste helft van het spel en stond aan het einde van de eerste helft met 27-15 voor. Wolves maakte een betere tweede run door de Cardinals op minder punten te houden en meer goals te scoren, maar de achterstand bleef groeien tot de laatste bel.

Luke Webb en Dayne Whipple stonden op gelijke hoogte met negen voor Team E / PC, gevolgd door Basil Gilles met acht. Austin Bartz had vijf hoge rebounds voor het team, terwijl Tyler Bauer het team leidde in assists en steelt met vier en drie op rij.

E / PC, 7-7, zal zaterdag Eau Claire Immanuel Lutheran hosten.

READ  Settlement Survival is gebouwd in ballingschapstijl en geeft informatie over de updates van de komende zes maanden

Met twee sterke prestaties in opeenvolgende wedstrijden werd Ellsworth vrijdagavond het slachtoffer van een enorme stijging in de tweede helft tegen Baldwin-Woodville en verloor 16 punten. Hoewel Ellsworth in de eerste helft een voorsprong van 31-22 had, behaalde Panthers slechts 19 punten in de tweede helft, terwijl Blackhawks 44 punten binnenhaalde voor een overwinning van 66-50.

De eerste aanval van Ellsworth was Mason Anderson die uitstekend was met 22 punten plus acht rebounds. Tanner Petchak en Spencer Schultz scoorden elk acht punten.

Ellsworth, 6-10, zal dinsdag New Richmond hosten.