Glover N64 prototype lek veroorzaakt misverstanden met de rechthebbende

Op 6 februari 2021 Er is contact opgenomen met Piko Interactive Twitter-gebruiker, Illusie bosZe vragen om te stoppen met het verspreiden van A. Glover N64 prototype-ROM. Het bedrijf dat momenteel de rechten bezit Glover, Hij dreigde ook met juridische stappen. Dit is volgens een tweet geplaatst door Forest of Illusion. Op dit punt lijkt het conflict voorbij te zijn en beide partijen geven aan dat het het resultaat was van een misverstand.

Pico Interactive Grapte dat prof Glover Project De werkzaamheden waren op 4 december 2020 aan de gang, hoewel op dat moment geen specifieke details over de aard van het project werden bekendgemaakt. We weten nu dat Piko Interactive “… van plan is een N64-bug vrij te geven samen met andere niches in de Kickstarter-campagne.” Het bedrijf verzette zich tegen de release van Forest of Illusion, uit angst dat het toekomstige lanceringen van cartridges in gevaar zou brengen. Het misverstand kwam voort uit de overtuiging dat zowel Forest of Illusion als Piko Interactive uit de game hetzelfde waren. Er is echter aangetoond dat de twee bouwers op verschillende manieren verschillen.

Piko Interactive zei verder dat het sparen ondersteunt en van plan is “veel” van de games die het heeft verzameld en verworven uit te brengen. Het bedrijf is ook van mening dat het lek op de een of andere manier gunstig was, omdat het ertoe leidde dat er extra bugs werden ontdekt door leden van de gemeenschap.

Piko Interactive bood zijn excuses aan omdat hij “een beetje te sterk leek” tegen de instandhoudingsinspanning.

READ  Rust-ontwikkelaar bespot dat banners worden geblokkeerd door de OTV-server

Written By
More from Lesley Curry

Surface Duo krijgt een grote prijsverlaging en vroege kopers zijn gewapend

Ondanks de wat oudere specificaties leek het goed te gaan met de...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *