Breath of the Wild is nu te spelen in het Arabisch

Screenshot van het Arabiseringsproject

Afhankelijk van hoe het wordt berekend en de uitsplitsing van regionale verschillen, is Arabisch de vijfde meest gesproken taal op aarde. Tot voor kort konden Arabischsprekenden dat echter niet Speel The Legend of Zelda: Breath of the Wild, een spel uitgebracht in 2017in hun moedertaal.

Hoewel het spel vanaf het begin duidelijk beschikbaar was in het Engels en Japans, was het ook speelbaar in alles, van Duits tot Italiaans tot Russisch. Nintendo had zelfs wat vertaalwerk; Er zijn sporadische lokalisatiepaden voor Spaans en Latijns-Amerikaans, en zelfs voor Frans en Canadees Frans.

Spelers in het Midden-Oosten hadden echter niet zoveel geluk. Het is ook niet zo dat er een gebrek aan ondersteuning is; De Switch is al jaren officieel verkrijgbaar in de regio, en Nintendo is geregistreerd tot De hoge verkopen zijn te danken aan hun succes in landen als Saoedi-Arabië.

Dat vertaalde zich echter nooit (het spijt me) in een officiële lokalisatie van een van de belangrijkste games van de console, en een enorm team van mods nam het op zich om dit te doen. Het eindresultaat is de volledige vertaling van elk stukje tekst in het spel, van dialoog tot menu’s tot prompts.

Als u de wijziging zelf wilt controleren, Hier is de projectpagina. En als je meer teamwerk wilt zien Hun YouTube-pagina bevat links naar trailers voor andere games die ze hebben vertaald, van opera den naar mij Luigi’s paleis.

Bedankt FalKoopa_!

Lees verder

De nieuwste patch van Hitman 3 corrigeert onjuiste Arabische tekst

IO Interactive heeft vandaag de eerste grote patch voor Hitman 3 uitgebracht, met een heleboel veranderingen aan de Assassination-game, waaronder een aantal hoognodige updates voor de omgeving. De patch corrigeerde ook enkele Arabische schrifttekens in het openingsniveau van het spel die verkeerd waren getypt.

Fortnite-spelers in het Midden-Oosten starten massaal protest tegen dedicated servers

Alaa “DvLZStaTioN” ​​​​Ibrahim miste zijn sluipschutterschoten. De beroemde Fortnite YouTuber, die drie miljoen abonnees heeft, zegt dat het niet zijn schuld is. Evenmin zijn de keren dat hij werd geraakt door de kogels van zijn tegenstanders, terwijl hij verre van de regen van kogels was. Ibrahim, die in Bahrein woont, een klein eilandland in het Midden-Oosten, vindt dat hij en de miljoenen andere Fortnite-fans in de regio oneerlijk zijn behandeld.

READ  Bekijk: Miley Cyrus grooves 'braless' in blinged outfit en plaagt haar fans met een korte videoclip dat er iets aan de hand is
Written By
More from Aubrey Mason
Pre-orderbeloningen zijn onthuld in Monster Hunter Rise
Best Buy heeft een gloednieuwe pre-orderbonus onthuld Monster Hunter Rise Op de...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *