The Heroes Around Me voor pc heeft het verhaalspel met pixelafbeeldingen aangekondigd dat in de jaren negentig door China is ontwikkeld

Chinese ontwikkelaar OKJOY . aangekondigd Helden om me heenEen verhaalspel met pixelafbeeldingen over een vader die zijn zieke dochter een gelukkige jeugd geeft. Het wordt gelanceerd voor pc via stoom- Met ondersteuning voor Engels, Traditioneel Chinees en Vereenvoudigd Chinees.

Hier is een overzicht van het spel, via bestand Steam .pagina:

Wat betreft

Helden om me heen Het is een kort verhaal over vroeger, waarin een vader de lasten van het gezin droeg en zijn zieke dochter de gelukkigste jeugd schonk, evenals de triviale zaken van het leven en de doelen en inspanningen van buren en vrienden die op straat verborgen waren. en rijstroken.

Functiegidsen

  • De tijd verschijnt weer en brengt jeugdherinneringen tot leven De achtergrond van het verhaal is dat de auteur in de jaren negentig in China woonde. In het tijdperk van geleidelijke welvaart worden alle soorten antiek en antiek perfect gepresenteerd in een afbeelding in pixelstijl. geeft uitvoerig de omgeving van China in de jaren negentig weer; Elke foto is zorgvuldig voorbereid, zodat spelers er niets aan kunnen doen om er helemaal in op te gaan.
  • Originele muziek geeft je een ontspannende ervaring – Origineel melodieus mondharmonicageluid, muziek opgenomen door muziekexperts. De noten bewegen met de wind wervelend op het dorpsplein. Het stelt spelers in staat om de gouden golven en rijstvelden in de prachtige muziek te voelen, waardoor de meest comfortabele spelsfeer voor hen wordt gecreëerd. Nadat de voortgangsbalk geleidelijk is uitgetrokken, worden de lijnen van de scène plotseling diep en lichtgevend met muziek.
  • Korte dialoog, rijke alarmen – in een korte dialoog met de mensen om je heen kun je vakkundig veel alarmen in woorden verbergen; De echte gevoelens komen langzaam naar boven en meer verhalen zijn verborgen in elk detail van het spel. Terwijl je langzaam tikt en voorzichtig proeft, zul je geleidelijk merken dat we een warm verhaal vertellen.
  • Interactieve bediening, kinderspeelgoed – Tijdens het plotverkenningsproces worden rijke interactieve games afgewisseld, waarbij de gameplay-scènes van oude arcade-machines uit de kindertijd worden nagebootst en die prachtige speeltijden tot in de jaren 90 worden vastgelegd.

Bekijk de advertentie hieronder. Bekijk een reeks schermafbeeldingen in de galerij.

READ  De gesloten test voor Ghost Recon Frontline is uitgesteld
Written By
More from Max Mcgee
Battlefield 2042 introduceert een niet-binair personage, het eerste in zijn soort in de serie
Emma “Sundance” Rosier, een Battlefield 2042-specialist, is geen duo, waardoor ze het...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *