Breng orde op de snelste wegen van Europa: Autobahn Police Simulator 2 nu uit voor Xbox One

Spannende operaties op volle snelheid, dag en nacht; plus veel actie, adrenaline en een donut voor tussendoor: het ultra-realistische Autobahn Police Simulator 2 door uitgever Aerosoft en ontwikkelaar Z-Software biedt dit alles en nog veel meer. Vandaag is de game uitgebracht voor Xbox One. De simulatiespecialisten van Aerosoft zijn baanbrekend, want Autobahn Police Simulator 2 is de eerste titel die het bedrijf uitbrengt voor Xbox.

Autobahn Police Simulator 2 is beschikbaar om te downloaden in het Microsoft Store voor 29,99 EUR; het is beoordeeld PEGI 7.

Autobahn Police Simulator 2 is daar perfect geschikt voor Xbox One, omdat het een bijzonder succesvolle mix biedt van realistische simulatie en actievolle gameplay. We zijn er zeker van dat spelers er dol op zullen zijn,” zegt Aerosoft CEO Winfried Diekmann.

In Autobahn Police Simulator 2 de spelers beginnen een carrière als onderdeel van het team van een klein politiebureau. Daarbij nemen ze talloze spannende en zeer gevarieerde missies op zich die veel van de agenten vragen: of het nu gaat om verkeerscontroles, ongevallenpreventie of zelfs auto-achtervolgingen met moordende snelheid – elke dag is spannend. Degenen die hun zenuwen behouden en hun werk goed doen, stijgen in rang en krijgen meer verantwoordelijkheid. Beetje bij beetje kunnen ze ook het politiebureau uitbreiden om nieuwe functies te ontgrendelen. Niets staat dus een steile politiecarrière in de weg.

Autobahn Police Simulator 2 levert een geavanceerde verhaalmodus met meer dan 20 uitvoerig ontworpen missies, inclusief tussenfilmpjes en audio-nasynchronisatie. Dat maakt Autobahn Polie Simulator 2 een unieke ervaring. Meer over politie is alleen beschikbaar in het echte leven!

READ  Xbox Free Play Days brengen 3 games uit: Hunt, Warhammer, Sea of ​​Thieves

Meer informatie over Aerosoft is te vinden op Aerosoft op internet, Facebook, Twitter, YouTube en Instagram.

En kijk voor het laatste gamingnieuws op de link HIER.

Written By
More from Vanessa Hale

5 Fortnite alternatieve mobiele games die je kunt proberen

Door: Tech Desk | Bijgewerkt: 22 augustus 2020 16:04:01 (Bron: Fortnite screengrab)...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *