Spotify introduceert de mogelijkheid om muziek rechtstreeks vanaf je Apple Watch te streamen

Spotify introduceert de mogelijkheid om muziek rechtstreeks vanaf je Apple Watch te streamen, bevestigde het bedrijf De rand. Sinds de lancering van de app in 2018werkte de Apple Watch voornamelijk als afstandsbediening voor het afspelen van Spotify-muziek op een iPhone of Spotify Connect-compatibel apparaat. Maar zodra de nieuwe functie voor u is uitgerold, kunt u muziek streamen van Spotify op uw Apple Watch naar Bluetooth-hoofdtelefoons of -luidsprekers wanneer u niet in de buurt van uw telefoon bent.

Mijn collega Ian Carlos Campbell heeft toegang tot de streamingfunctie en hij vertelde me hoe ik deze moest instellen. Tik eerst op het scherm van de muziekspeler op het apparaatmenu in de rechterbenedenhoek. Als je de streamingfunctie hebt, zou je je Apple Watch bovenaan de lijst moeten zien staan ​​(en voor hem had die een “bèta” -tag voor de naam van het horloge).

Als u daarop tikt, vraagt ​​de app u om een ​​keuze te maken uit een Bluetooth-apparaat dat is verbonden met uw Apple Watch, zoals uw AirPods of een Bluetooth-luidspreker in de buurt. Kies het apparaat van je keuze en de muziek wordt gestreamd.

De streamingfunctie vereist dat je een Apple Watch Series 3 of hoger, watchOS 6.0 of hoger, een mobiele of wifi-verbinding en de nieuwste versie van de Spotify-app hebt, volgens een Spotify-ondersteuningsdocument.

Streaming is niet de enige recente toevoeging aan de Apple Watch-app van Spotify: het bedrijf heeft de mogelijkheid toegevoegd om Siri te vragen muziek af te spelen via de Apple Watch in april.

Written By
More from Lesley Curry

LG CX OLED vs. Samsung Q90T QLED: is OLED of QLED koning?

Tegenover de LG CX OLED versus de Samsung Q90T QLED is de...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *