Brooklyn BP Eric Adams wil dat NYPD bewijst dat er geen ‘vertraging’ is

Brooklyn BP Eric Adams wil dat NYPD bewijst dat er geen 'vertraging' is

De president van Brooklyn Borough, Eric Adams, eist van de NYPD dat ze de misdaad niet voortzet na de politiehervormingen die verguisd zijn door de vakbondsafdelingen en de vakbonden.

Adams, zelf een gepensioneerde politieagent, zei dat hij klachten had gekregen van zowel de politie op het ritme als de bewoners die zeiden dat ze gedwongen waren om persoonlijk naar het politiebureau te gaan toen de agenten niet reageerden op oproepen om hulp – alleen om te worden weggejaagd, vertelde hij The Post zondag.

‘De toename van criminaliteit is één ding, maar niet reageren op criminaliteit is iets anders’, zei hij, verwijzend naar een toename van schietpartijen, moorden en inbraken die de stad dit jaar in zijn greep houden. ‘En dat moeten we bepalen.’

“We kunnen niet hebben dat de politie niet reageert op banen”, zei Adam. “We bestraffen bepaalde gemeenschappen op basis van de actie van wat mensen denken dat gekozen functionarissen hebben gedaan. En dat kan niet gebeuren. “

In een brief aan politiecommissaris Dermot Shea die zondag is vrijgegeven, vertelde de stadsvoorzitter de topagent dat agenten de plicht hebben om te haasten als ze worden gedagvaard, en vroeg hij de afdeling om te bepalen ‘of recente beleidswijzigingen een onofficiële vertraging hebben veroorzaakt’.

“New York City kan geen politie hebben die niet reageert op oproepen of de reactie op oproepen vertraagt ​​uit angst”, schreef Adams, een gepensioneerde kapitein van de politie. “Hoewel de leiding van de NYPD het misschien niet eens is met de acties van de gemeenteraad met betrekking tot de hervorming van de politie, kan dit niet worden gebruikt als excuus voor een kortere reactietijd van de NYPD.”

READ  Het Beste Smart Watch Recensie 2021

Burgemeester Bill de Blasio ondertekende vorige week een reeks maatregelen waarmee aanklagers de politie die chokeholds gebruiken of zitten, knielen of staan ​​op de borst en rug van een verdachte strafrechtelijk kunnen aanklagen. De wetsvoorstellen zijn vorige maand door de gemeenteraad aangenomen.

De wetgeving komt in het kielzog van een reactie tegen de politie in het hele land na de dood door de politie van George Floyd in Minneapolis op 25 mei, die stierf nadat hij bij zijn nek was vastgebonden terwijl hij herhaaldelijk smeekte: ‘Ik kan niet ademen’.

De afgelopen weken werd New York City ook geplaagd door een toename van het aantal schietpartijen en een sterke daling van het aantal arrestaties.

Eric Adams
Eric AdamsPaul Martinka

Uit NYPD-gegevens die vorige week zijn vrijgegeven, blijkt dat de arrestaties in de hele stad voor zware misdrijven over een periode van 28 dagen in de afgelopen maand met 62 procent zijn gedaald in vergelijking met dezelfde periode vorig jaar. Ondertussen waren de schietincidenten in dezelfde maand ten opzichte van vorig jaar met meer dan 210 procent gestegen.

Alleen al de afgelopen week meldde de politie 63 schietpartijen, vergeleken met 20 in dezelfde week in 2019.

De nieuwe politiehervormingen van de stad hebben ertoe geleid dat verschillende naburige afdelingen besluiten uitvaardigen die hun officieren verbieden van wetshandhavingsactiviteiten in de vijf gemeenten, waaronder Nassau County en Westchester County.

Hoe dan ook, Adams zei dat de nieuwe NYPD-beperkingen geen excuus zijn voor laks politiewerk. Hij zei dat elk district een integriteitseenheid heeft met 911 reactietijden die direct beschikbaar zijn en die nummers wil laten compileren en vrijgeven.

READ  Jason Garrett gutst over Daniel Jones in de eerste opmerkingen van Giants

“Er waren veel wetten en wetten die werden aangenomen terwijl ik een politieagent was die ik niet leuk vond”, zei hij. “Maar ik was een professional en dat is wat onze politie moet handhaven.”

Adams zei dat hij geen antwoord op zijn brief aan Shea heeft gekregen en dat hij contact met de Blasio zal opnemen voor een antwoord als dat niet verandert.

De politie reageerde niet onmiddellijk op een verzoek om commentaar.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *