BT-breedbandklanten kunnen nu honderden Xbox-games gratis spelen

Xbox-fans kunnen dankzij een deal van BT een heel jaar lang genieten van gratis games. Het breedbandbedrijf heeft zojuist de lancering aangekondigd van een nieuwe aanbieding die de populaire Xbox Game Pass Ultimate zonder extra kosten bevat.

Voor degenen die het nog niet weten, met dit Microsoft-abonnement kunnen eigenaren van Xbox-consoles meer dan 100 games spelen voor een klein maandelijks bedrag, waarbij regelmatig nieuwe titels worden toegevoegd.

De Ultimate-optie heeft ook andere voordelen, waaronder de mogelijkheid om games op mobiele apparaten en computers te spelen. En denk er niet aan dat dit plan oude games bevat die je niet wilt spelen. Als onderdeel van de Games Pass krijg je toegang tot titels als FIFA 21, Forza 4 en Halo: The Master Chief Collection — er is ook toegang naar de nieuwe Flight Simulator van Microsoft.

Deze premiumversie van de streamingdienst kost gewoonlijk £ 10,99 per maand, maar BT biedt deze een jaar lang gratis aan iedereen die zich abonneert op de breedband Full Fiber Max 900. Dit is de beste breedband van het bedrijf met gebruikers die ook te maken hebben met snelheden van ongeveer 1 Gbps – In dit tempo zou het slechts zeven minuten duren om een ​​enorme titel naar je console te downloaden.

Als Full Fiber Max 900 te snel klinkt, is er ook de mogelijkheid om zes maanden Xbox Game Pass Ultimate te krijgen via Full Fiber Max 500.

Dit abonnement biedt snelheden van ongeveer 500 Mbps, wat nog steeds ongeveer zeven keer sneller is dan het huidige gemiddelde in het VK.

READ  Staples, Microsoft, Antonline, Amazon en meer zullen naar verwachting deze week verschijnen - 4-10 oktober

Alle BT-deals vind je hier

BT Fiber 900 – £ 54,99 per maand

BT Fiber 500 – £ 44,99 per maand

Zelfs als je al BT-breedband hebt en aan een contract gebonden bent, kun je nog steeds profiteren van de korting met Xbox Game Pass Ultimate, die £ 10 per maand kost via een MyBT-account – dat is een besparing van £ 1.

In ander breedbandnieuws is er nu een manier om supersnel breedband te krijgen met een beperkt budget. Om zijn tiende verjaardag te vieren, Hyperoptic biedt de beste snelheden van 1 Gbps voor slechts £ 20 per maand Dit is een besparing van € 40. Deze high-speed technologie stelt je in staat om in minder dan 40 seconden een enorme Full HD-film te downloaden.

Deze deal loopt af op 20 oktober, dus wacht niet te lang als u ook profiteert van deze enorme besparing.

Written By
More from Vanessa Hale
Aanmelden voor Xbox One
Je kunt je gameplay op Xbox One op twee verschillende manieren opnemen....
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *