Xbox Series X lanceert nieuwe Red Camo-controller

Vorige week werd de Xbox Series X | gelanceerd S Electric Volt, en nu kunnen spelers een andere kleuroptie kiezen: Daystrike Camo. De console heeft rode, grijze, bruine en zwarte kleuren die echt opvallen tussen de rest van de systeemopties. Natuurlijk kunnen Xbox-bezitters verwachten dat ze allemaal dezelfde toeters en bellen zien als op de Series X | console S. Daystrike Camo is nu verkrijgbaar in de Microsoft Store voor $ 69,99, plus geselecteerde retailers. Naast de console is de console compatibel met Xbox One-, pc- en Android-apparaten.

De console-afbeeldingen zijn te vinden in de ingesloten Tweet hieronder.

De Xbox Series X heeft al de Pulse Red-console-optie, maar de Daystrike Camo heeft een eigen uiterlijk. Pulse Red is helder rood, terwijl Daystrike Camo donkerdere tinten rood biedt samen met de bruine, zwarte en grijze elementen. Helaas brengen deze extra’s extra kosten met zich mee, aangezien de Daystrike Camo iets duurder is dan andere Xbox Series X-consoles.

Tot nu toe heeft de Xbox Series X een heel interessante reeks console-opties afgerond! Daystrike Camo is de zesde console die speciaal voor de Xbox Series X is uitgebracht, maar console-eigenaren hebben ook tal van andere opties. Het systeem is ook compatibel met alle Xbox One-consoles, inclusief de consoles die zijn aangewezen via het Xbox Design Lab.

Nu deze twee controllers beschikbaar zijn, wordt het interessant om te zien wat er daarna gebeurt! Het Xbox Design Lab werd eind 2020 tijdelijk gesloten en de voorbereidingen zouden moeten beginnen voor consoles die speciaal zijn ontworpen voor de Xbox Series X. Destijds maakte Microsoft bekend dat de service in 2021 zou terugkeren, maar vanaf nu is er geen specifieke datum aangekondigd. schrijven. Dit is natuurlijk frustrerend voor iedereen die zijn kleurenschema wil kiezen, maar gelukkig zijn er momenteel veel krachtige besturingsopties beschikbaar.

READ  Leden van het Star Wars Battlefront II-team werken aan een geheim project

De Daystrike Camo-console is te koop Hier.

Wat vind je van de Daystrike Camo-controller voor Xbox Series X? Ben je een fan van consoleconsole? Laat het ons weten in de comments of deel je mening rechtstreeks op Twitter op Sluit een tweet in Om over games te praten!

Written By
More from Vanessa Hale

Willekeurig: de Nintendo Switch verschijnt op de achtergrond van een andere Xbox-video

© Microsoft Nog niet zo lang geleden dachten we aan toekomstplannen met...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *