BTS, Chungha en Taeyeon nemen nieuwe platina-singles op in Korea

Slechts drie nummers zijn platina gecertificeerd in Zuid-Korea, waar de laatste tour van het eerbetoon werd aangekondigd, en hoewel dit niet een erg groot publiek is, bevat het wel een van de meest succesvolle liedjes in de Koreaanse taal ter wereld in het verleden. jaren. … of misschien ooit.

In Zuid-Korea zijn de albums en liedjes gecertificeerd door de Korea Music Contents Association, en zodra de titel een bepaalde drempel bereikt, wordt dit succes aangekondigd aan Gaon, de organisatie die deze prijzen publiceert en wekelijkse hitlijsten publiceert. Een enkele download is bij verkoop Platinum-gecertificeerd 250.000 Kopieer, de volgende stap is platina-veelvouden. In theorie zouden downloads ook gecertificeerde diamanten kunnen zijn als er 10.000.000 exemplaren zijn verkocht, hoewel nog geen track deze mijlpaal heeft bereikt.

BTS ‘single “Boy With Luv” met Amerikaanse popzangeres Halsey bereikt eindelijk haar platina-status, jaren na haar werelddebuut. Het nummer was een enorm succes voor de band in verschillende westerse landen, en hielp de groep kennis te laten maken met miljoenen potentiële fans, en werd op nogal wat plaatsen hun beste release … in ieder geval voor een korte tijd.

Boy With Luv is de derde platina-gedownloade single van BTS in Zuid-Korea. De track komt op de hielen van hun spetterende “Idol”, dat afgelopen oktober werd goedgekeurd, en “Fake Love”, die in december 2019 hun eerste platina-single werd. De track is ook platina geworden in de VS voor de uitzending van ten minste een miljoen TEU. Verkoop en tabellen combineren) en UK Silver om 200.000 eenheden om te bouwen volgens dezelfde methodologie die in Amerika wordt gebruikt.

Voormalig Girls ‘Generation-zangeres Taeyeon verzamelde haar eerste platina-single in Zuid-Korea met “Four Seasons”, de grootste single van haar tweede soloalbum. doel

De laatste download met een omzet van 250.000 in Zuid-Korea vanaf de laatste advertentie is Chungha’s “Gotta Go”, ook wel bekend als “12 O’clock al”. De ringtone was op zichzelf staand als een enkel album, en de fans waren er duidelijk dol op. Chungha heeft nu een paar platina-downloads gehad, en haar vorige overwinning “Roller Coaster” ontving ook dezelfde eer in juli 2019.

READ  Coming 2 America Volledige film gratis om online te kijken Video Downloader - Movie Daily

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *