Kleine muziekspeler voor oude auto’s

Gepresenteerd Spotify Car Thing. Deze muziekspeler is ontworpen voor oldtimermodellen die moderne entertainmentsystemen zoals Android Auto niet aankunnen. Op dit moment wordt Spotify Car Thing alleen in de VS uitgebracht.

Lees verder na de aankondiging.

Spotify Car Thing Official

Het Zweedse bedrijf Spotify staat oorspronkelijk bekend om zijn muziekdiensten, maar lanceert met Car Thing zijn eerste fysieke product. De muziekspeler is voorzien van een touchscreen met een draaiknop voor bediening. Je kunt ook stembesturing gebruiken: de muziekspeler luistert naar het commando “Hey Spotify”.

Car Thing is een klein entertainmentsysteem dat Spotify-abonnees betaalt. Ze kunnen het apparaat gebruiken om onder meer naar muziek en podcasts te luisteren. U kunt uw autoaccessoire aansluiten via een draadloze Bluetooth-verbinding of kabel (AUX of USB).

Volgens Spotify is deze handige muziekspeler ontworpen voor relatief oude auto’s die Android Auto en / of niet ondersteunen Apple CarPlay​ Volgens de Muziekdienst wordt Car Thing vooral aanbevolen voor auto’s tussen de 11 en 18 jaar.

Spotify Car THing

Ik heb de muziekspeler op het dashboard bevestigd. Je kunt de muziekspeler ook aan de ventilatieschacht bevestigen dankzij de bijgevoegde clip. Bovenaan het touchscreen zitten vier knoppen die je kunt aanpassen om bijvoorbeeld naar je favoriete liedjes, playlists of podcasts te luisteren.

Beschikbaarheid

De cd-speler verschijnt alleen in de Verenigde Staten. Spotify Premium-leden kunnen Car Thing tijdelijk gratis bestellen en hoeven alleen de verzendkosten te betalen. Het is niet duidelijk of Spotify de muziekspeler (uiteindelijk) ook in andere landen gaat aanbieden.

Het duurde lang voordat de muziekspeler kwam

Het auto-ding is een slecht bewaard geheim. Het is al jaren bekend dat Spotify bezig is met een hardwaremuziekspeler. In de afgelopen week zijn er shows voor het apparaat opgedoken.

READ  De top drie motorgebieden van Europa

Het bekendste Zweedse muziekbedrijf heeft het druk gehad. Zo is onlangs Spotify HiFi geïntroduceerd, een muziekabonnement met een hogere geluidskwaliteit. Ze hebben ook een grote update voor Spotify Desktop uitgerold. Computergebruikers kunnen bijvoorbeeld individuele muziek downloaden.

Laatste nieuws over Spotify:

More from Madison Garrett

Windows 10 krijgt een populaire functie van iPhones

Zou Microsoft voor de volgende Windows 10-update geïnspireerd kunnen worden door de...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *