Bucks vs Celtics kansen, keuzes en voorspellingen vanavond

Zelfs zonder Chris Middleton bleek deze tweede ronde van de serie een strijd tussen twee reuzen van de Eastern Conference. Als zodanig anticiperen onze NBA-weddenschappen voor Game 7 op een laatste confrontatie – rekenend op Milwaukee om binnen het 5-puntsgetal te blijven.

Boston won de manier waarop het nodig was om Game 7 af te dwingen waar alle basketbalfans van zouden moeten genieten vanmiddag.

Jayson Tatum en Giannis Antetokounmpo hebben gedurende deze hele serie van stromakers gewisseld, en er is alle reden om aan te nemen dat ze vandaag een nieuwe show zullen geven.

Met de Celtics als geschikte kandidaat thuis, zal Giannis wat hulp nodig hebben om de titel van Bucks te blijven verdedigen.

Hier hebben we het gratis NBA-keuzes en voorspellingen Voor de Bucks bij de Celtics op 15 mei.

Bucks vs Celtics Game 7 Odds

Deze widget vertegenwoordigt de mogelijkheden De beste beschikbare mogelijkheden Elke gokmarkt heeft een gereguleerd sportboek.

Boston opende vrijdagavond laat als een favoriet van 5 of 5,5 punten, en die reeks eindigde al snel op -5. Het totaal opende op 209,5 en daalde gestaag tot 206,5 aan het begin van de zaterdagmiddag.

Gebruik de Live Probability Tool hierboven om elke toekomst te volgen kalligrafie bewegingen Totdat u een melding ontvangt en ervoor zorgt dat u volledig op de hoogte bent NBA-kansen Voordat u gokt, moet u ervoor zorgen dat u het beste nummer krijgt.

Bucks vs Celtics Game 7 Voorspellingen

Het was voorspeld op 15-5-2022 om 4:00 AM ET.
Klik op elke voorspelling om naar de volledige analyse te gaan.

Pax vs Celtics Game 7 info

plaats: TD Garden, Boston, MA
Datumzondag 15 mei 2022
waarschuwing: 15.30 uur Oosterse tijd
TV: ABC

Pax Series-kansen vs. Celtics

dollar: +175
Kelten: -210

Bucks vs Celtics Game 7 Inzetvoorbeeld

Grote verwondingen

dollar: Khris Middleton SF (buiten).
Kelten: Geen gewonden te melden.
Vind onze nieuwste NBA-blessurerapporten.

Weddenrichting om te weten

In de afgelopen drie seizoenen zijn de Celtics met 3-2 gedaald tegen de spread en vierkant in wedstrijden waar ze uit de play-offs kunnen worden geëlimineerd, terwijl de Bucks op zulke momenten met 3-1 zijn gegaan naar ATS en SU. vind meer Trends in NBA-weddenschappen Pax vs Celtics.

Pax vs Celtics Game 7 Keuzes en voorspellingen

Onze kant- en totaalvoorspellingen zijn gebaseerd op onze analyse van streak en totaal in deze game. Onze beste gok is onze favoriet op alle markten.

diffusie analyse

Tot de held sterft, tel nooit de held. De Bucks zijn misschien wel de op één na beste offensieve dreiging van Khris Middleton, maar ze vinden nog steeds manieren om dit seizoen de beste verdediging in de competitie te benadrukken.

Het scorebord geeft dat misschien niet weer, met een gemiddelde van 100,5 punten per wedstrijd, maar houd er rekening mee dat de Celtics 107,3 ​​punten per wedstrijd verloren in 22 wedstrijden na de All-Star break. Het gebrek aan drama en de urgentie van het reguliere seizoen stimuleerden deze aantallen, terwijl de pure intensiteit van de play-offs beperkte wat Milwaukee ooit zou kunnen doen. Het bereiken van de drievoudige cijfers was op zichzelf al behoorlijk indrukwekkend.

Maar dat was duidelijk niet genoeg. Vandaag zou de USD echter niet 100 hoeven te worden om het verschil te dekken. De som van 206,5 en de spreiding van -5 geeft het eindresultaat 106-101.

Alleen Giannis zou meer dan een derde van de punten van Milwaukee goedmaken. Hij nam het gemiddelde van 35,3 punten per wedstrijd in deze serie, 6,8 assists en 13,8 rebounds. De steun van de dollar vandaag ondersteunt Giannis. Giannis Backing de twee keer Beste Speler en Finale Speler van het Toernooi ondersteunt de verdediger wanneer zijn rug tegen de muur staat.

READ  Love People Of India, China. Wil alles doen om de vrede te bewaren

Giannis’ steun gaat tegen Tatum. Houd er rekening mee dat dit een verwijzing naar experiment is. Tatum zit misschien in zijn vijfde jaar en loopt weg van zijn derde conferentiefinale, maar hij heeft gewoon niet de ervaring na het seizoen die Antetokounmpo heeft.

Giannis is bezig aan zijn negende en zevende seizoen na het seizoen, met een gemiddelde van meer dan 30 punten in de play-offs voor het tweede jaar op rij. Tatum brak dat cijfer vorig jaar, maar in slechts vijf wedstrijden. Hij heeft in tijden niet zo hoog gespeeld tegen de beste competitie ooit… tot nu.

Die dag zal komen, maar ervan uitgaande dat het vandaag de dag is, is gedurfd, vooral omdat de Celtics minstens zes spelers moeten winnen om de nodige geloofwaardigheid te geven aan een nieuwe Tatum-explosie.

Bovendien is Boston in deze serie drie keer favoriet geweest bij meerdere emmers. Hij verloor twee van die games op slag. Deze -5 of -5,5 lijkt een 3-indicator te veel.

voorspelling: dollar +5,5 (-115 in BetMGM)

Omvat NBA-weddenschapsanalyse

Over/onder analyse

Dit is het laagste totaal voor deze serie. Ze begonnen met 218,5 in game 1, maar voor games 3-6 liggen ze tussen 211,5 en 213,5. Zelfs vergeleken met die opgehoopte cijfers, is 206.5 een laag aantal. heel laag.

Verdediging mag dan de overhand hebben in deze serie en vooral in Game 7, maar het aanvalsvermogen voor laat scoren zou behoorlijk groot moeten zijn voor het totaal van die daling.

Deze twee teams behaalden gemiddeld 58,25 punten in de laatste vier kwartalen van hun leven. En het is geen toeval dat drie van die games de laatste minuten haalden, en de vierde was een balbezit-game van twee games met nog minder dan negen minuten te gaan.

READ  Viervoudig Olympisch hockeykampioen Hilary Knight haalt de krantenkoppen voor spelers die zijn geselecteerd voor het Amerikaanse damesteam op de Spelen van Peking

Gespannen en gesloten games verhogen je score. Dit druist in tegen het gevoel van fysiek spel en verdediging na het seizoen, maar er zijn nog steeds bucketspelers zoals Tatum en Giannis.

voorspelling: meer dan 206.5 (-110 in Caesar)

beste gok

De geldreeks van Celtics zou momenteel op -200 kunnen liggen bij BetMGM, en Boston zou vandaag moeten winnen, maar ze zullen Giannis de laatste vijf minuten van de baan moeten houden om er minstens zes te winnen. Goederentreinen worden niet zo gemakkelijk of constant gestopt.

De zekerste weddenschap in deze serie is een goed spel, een close match en vermakelijke laatste minuten. Milwaukee won de eerste game met gemak en Boston keerde dat mooi terug in games 2 en 6. Om die twee gemakkelijk te winnen, vuurden de Celtics 43% vanuit de diepte (37 van de 86 gecombineerd). Het is duidelijk dat genieten van zo’n positief contrast in de fotografie onwaarschijnlijk is.

Wedden op de Bucks die vandaag worden gedekt, is wedden dat de serie het einde krijgt dat het verdient, Giannis speelt als de beste speler ter wereld en dat de Celtics nog een paar triples verliezen. Eerlijk gezegd lijken al die dingen waarschijnlijker dan niet.

kies of kies: dollar +5,5 (-115 in BetMGM)

NBA-leningen

Wist je dat als je op NBA Bucks vs Celtics-voorspellingen tikt en één game kiest, je kunt winnen? USD 25,69 Op een weddenschap van $ 10?

Gebruik NBA Betalingscalculator Om uw eigen beleggingsfondsen te creëren en hun potentiële betalingen te zien.

More from Madison Garrett
‘CoronaMelder moet een domme app blijven’
Beveiligingsexpert Brenno de Winter is verheugd met de uitrol van de CoronaMelder....
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *