Bugsnax eindigde oorspronkelijk met de zombie-apocalyps

Ondanks alle memes bleek Bugsnax een behoorlijk solide game, zij het met een verrassende grimmige draai aan het einde. Op dit punt is het vermeldenswaard dat we de spoilerzone ingaan, maar als je überhaupt hebt opgelet, zou je waarschijnlijk de indruk hebben dat er iets onaangenaams aan de hand is met de titulaire bugsnax – maar het lijkt erop dat het de eerste exemplaren waren donkerder.

Senior Creative Director Kevin Zohn zegt: “We wisten vanaf het begin dat de Peknax een gevaarlijke parasiet was, en in hun vroege ontwerpen waren ze niet erg aardig.” Kotaku. “Op een gegeven moment was er een slechter einde waar Grumpuses zombies werden voor slangen die elkaar opeten en dan jou. Dus, als er iets was, werd het spel met de tijd alleen maar lichter en slimmer!”

Het eigenlijke einde vindt dat Snaktooth Island eigenlijk gewoon bugsnax is, en wie bugsnax blijft eten, zal uiteindelijk dezelfde bugsnax worden. Maar het lukte je om van het eiland te ontsnappen en alle dorpelingen werden weer normaal, wat een beetje optimistischer is, weet je: “Iedereen werd zombie en at elkaar op.”

Hoe dan ook, het is Bugsnax!

Als je op zoek bent naar meer spellen zoals Bugsnax, uh … oh. Misschien past een verzameling avonturengames en Pokemon-games voor pc bij je behoeften? Er zijn in onze toekomst niet veel spellen zoals Bugsnax.

READ  De volledige versie ziet er goed uit op pc »TechnoCodex
Written By
More from Max Mcgee

Lady Dimitrisco van Resident Evil Village wordt omgebouwd tot Thomas the Tank Engine

Resident Evil Village verschijnt pas later deze week op onze schermen, maar...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *